![]() |
#11 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() muvaffak bey teşekkürler emeğin için çok güzel bir katalog
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Mrb...Daha yenimiyim bu forum da şöle bi göz attım beni ne kadar bilgilendirdiniz yaa çok saolun verdiğiniz emeklere..Ben genelde Sargos,Karagöz ve çipura çekiyorum..Alanyaya yolunuz düşerse muhakkak görüşelim arkadaşlar.Bu arada mufi abi ya çok saol verdiğin bilgilere babasın...
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||
Miço ![]()
|
![]() hic görmedim igne cesitleri gördüm saolasın abi..
![]() |
![]() |
#15 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() fransız marka olupta lakabı katil igne temin edin hertürlü balışa 1e 1dir balık kaçtı mantıgı bende yok fransız iğneden şaşmam deneyin rastgele bu iğneyle gelir
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Olta nedir ?
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Herhangi bir mantara, kasnağa veya makaraya misine ile sarılı olan, soru işareti ( ? ) biçiminde ucu çengelli olan,gri,mor renklerine havi ,her avlanacak balık için değişik numaraları bulunan,Misine,tüy ve ipek kullanılarak çapari halinede getirilen,bazen sadece köstek dediğimiz kısma ipek ile bağlı olan vede sivri ucuna çeşitli yemlerde takılıp balık avlamakta kullanılan çok basit bir balık avlama düzenidir. Olta ile balık avcılığı kıyıdan ve sandallardan umumiyetle hobi olarak yapılır. Ancak kıyı balıkçılığı yapan sandal balıkçılarında bir geçim kaynağını olşturan bir balık avlama düzenidir de diyebiliriz. Olta ile balık avlamak için seçilecek yemler , çapariler ve zokalar çok önemlidir.Örnek olarak:istavrit avlamada kullanılacak çaparinin tüyü beyaz marti veya Kaz tüyü olmalıdır.Ayrıca uskumru ve kolyos için aynı çaparide kullanılacak tüyler kırçıllı hindi tüyü ideal olanıdır. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
![]() |
#17 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() katalog harika teşekkürler
![]() |
![]() |
#18 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() linke ulaşamayanlar için,
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
![]() |
#19 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tekneden 1251 serısı cok ıs yapıyor her balıkta .
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
İğne ve Fırdöndü Düğümleri | Güven ÖZYELDAN | İğne ve Fırdöndü Bağlama | 46 | 30-08-2012 21:12 |
İğne seçimi | remzihope | Balik Avı İle İlgili Tüm Linkler | 7 | 28-11-2011 18:16 |
Hazır iğne beden kataloğu | Doğan ÖZCAN | İğnelerle İlgili Herşey | 22 | 10-03-2011 10:15 |
İğne ve Olta tercihi | KingStriker | Rastgelsin Kahvesi | 37 | 12-11-2010 10:20 |
İğne ve boyları | Güven ÖZYELDAN | İğnelerle İlgili Herşey | 6 | 06-07-2010 13:00 |