|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#6 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Ama ne selam verme..Sanki rüyada idik...Takım iniyor ve saniyeler içinde doluyordu. Bizlere ise, kamışın ucunu suyun yüzeyine öptüre öptüre sarmak kalıyordu. ![]() Balık o gün dalga dalga hep verdi durdu.Ve aramızda ekip arkadaşlarımız ile azıcık mızı çıksa dahi, saat 14,00 gibi ava son verdik. Onlar yahu adama hayatta kaç defa bu tarzda av gelir deseler dahi, ben ise yeter yahu ''Reçel mi kaynatacağız'' deyip avı sonlandırmıştım. Mesela aynı ekipden dün yine telefon geldi...ve onlar şu dakikalarda bahse konu meradalar...Ben mesaide olduğum için kaçamak yapıp onlara katılamadım.Mevsim ve hava şartları aşağı yukarı aynıya denk geldiği halde, 2 kırıntı l balıktan başka tık yok diyorlar... ![]() Yani bu işler tamamen nasip...Denizdeki balığa tava kurulmazmış.. ![]()
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
İşi ehline teslim etmek bu olsa gerek | Ahmet TARİH | Videolar | 2 | 31-08-2011 19:29 |
Çeltik tarlası balıkçılığı | Kamil ESEN | Su Ürünleri | 8 | 22-03-2010 16:53 |
Sarımsak Tarlası | Kamil ESEN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 17 | 01-03-2010 13:05 |
Buyrun burdan...Yoruma gerek yok...... | Kamil ESEN | Tabiatı ve Canlıları Koruma | 6 | 23-02-2010 16:39 |
Dog Attack Shark (Kakıça ne gerek varr) | oguzkurt | Videolar | 4 | 23-08-2007 11:29 |