|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Cumartesi sabahı saat 6'da sudaydım. Gerçekten bol balık vardı ama ben biraz kısmetsiz ve yeteneksiz günümdeydim. Toplam hasılat aşağıda. Bunun dışında atış yapamadığım 7-8 güzel çipura, bir porsiyonluk mırmır, yine o büyüklükte bir sivriburun karagöz, iki kez vurulup kaçan ve en son taş altından çıkaramadığım kiloya yakın bir sargoz
![]() Bu sefer tüm balıklar kule ile vuruldu. Sinarit 2 m suda denk geldi. Ben de şaşırdım aslında ![]() Darısı sizlerin başına...
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Tebrik ederim mert abi sinarit olsun bizim olsun.Keşke bi tanede çupra vursadın çeşit olurdu
![]()
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Tebrikler Mert,
işte nihayetinde suya daldın ve de alacağını aldın,bol bol dal emi,sevgilerimle
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Mertim nefesine kuvvet, tebrik ederim kardeşim. Canın sağ olsun onlarda kısmet olur inşallah zaten oradaki balıkların hepsinide vurmaman iyi olmuş kalanları beraber irilerinden ayıklarız kardeşim. Tekrar tebrik ediyorum kardeşim.
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() bizede balık kalsın be bilader biz ne yapacağız oraya gittiğimizde
![]() |
||
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Hepinize teşekkür ederim
![]() ![]() ![]() Yalnız orada Erol Abi'ye irisinden bir sinarit ayırdım ben, teknem olursa o sinariti ona avlatacağım sırtıda, sözüm var ![]() ![]()
Mert Topoyan İzmir - 1978 Navigare necesse est... 2 metre de derindir, 20 metre de derindir... Bu mesaj en son " 26-06-2006 " tarihinde saat 18:42 itibariyle katiti tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Mert abi bahsettiğin sinariti sonunda haklamışsın tebrik ederim
![]() diğer balıklarda güzel ama sinaritin ve barbunun yeri başkaa ![]()
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Eyvallah Mert cim ,kayalığı geçince 50 metre sağdaydı demi,adı sino necdet idi demi
![]()
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Guest
|
![]() saol kardesim afiyet olsun herkeze ben hakkımı diğer parsaya saklıyorum....bol sans umarım hep böyle bereketli olur
|
||
![]() |
![]() |
#10 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
13-14 Haziran - Gerence | Taygun KOCABIYIK | DENİZ AVI KARADAN | 4 | 27-10-2009 12:35 |
19 haziran raporu | mufi | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 27 | 20-06-2007 17:45 |
7 haziran Gümüldür. | mufi | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 21 | 08-06-2007 19:20 |
2 Haziran | balic | DENİZ AVI KARADAN | 9 | 05-06-2007 07:26 |