![]() |
#21 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Hayırlı cumalar rast gelsin ailesi...
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Değerli arkadaşlarım;
İyi günleriniz bol olsun ancak bol güneşler demek isterdim amma...bugün İstanbul - Kadıköyde ısı: 4 derece ve hava yağmurlu....Sabah koşarak fırına ekmek almak için gittim geldim....ve eve kendimi kilitledim....dışarısı çok kötü bir durumda karayel rüzgarıda insanın gözlerinin içine giriyor adete....Gözlerim yaş içerisinde eve kendimi zor attım...İyi hafta sonları dilerim...ava gidenlere, gidebilenere bol avlar dilerim...
![]() |
![]() |
#23 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Yakışıklı Anıl; iyi geceler, renkli rüyalar...Teknenin bakım , onarım işleri herhalde bitmiştir umarım....
Son günlerde havaların İstanbul dahil zamansız olarak ısınması ve yeniden soğuması...hayra alamet değil....tahminimce İzmir bölgesinde vede marmarada 3-5 şiddetinde deprem meydana gelecektir....Allah hepimizi böyle felaketlerden korusun....
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Sohbet | MAVİ FENER | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 24-11-2011 11:47 |
İş Arası Sohbet | C@feran | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 65 | 26-10-2011 15:17 |
(Deniz+Göl)x(Lodos*Balık)=Tatlı Sohbet | Ahmet TARİH | DENİZ AVI KARADAN | 17 | 14-10-2011 06:12 |
Hoş sohbet | kaptankarabulut | Süleyman Karabulut | 26 | 31-01-2010 21:03 |
canlı sohbet | mufi | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 11 | 17-06-2006 11:06 |