|
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Beyler balıklardaki kurtlar balığın kıyması gibidir...Pişince onlarda pişerler.....Vitamin kaynağıdır onlar.
Kaşar peynirindeki kurtlarda kaşarın çok kaliteli olduğu anlamına gelmektedir....Afiyet olsun..... Sizler hiç böreğin nasıl hazırlandığını gördünüzmü beyler...İstanbul boğazda duruma hasbelkader şahit oldum..elektrikler kesilmişken hamur teknesinin hamuru nasıl yogurduğunu gördüm...o günden bu yana börek, açma, puaça ağzıma girmez...Aman allahım... Göz görmeyince gönül herşeye katlanırmış derler...ama ben katlanamadım...Hadiseyi yaşamak lazım.... neyse 150-160 dercede pişince elbetteki mikrop falan kalmıyor...Afiyet olsun diyorum....
__________________
İyi günler, bol güneşler dilerim. Üstad Kaptan Nuri DENİZ İstanbul - 1949 İTÜ /Kimya ve İşletme Müh. ![]() |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
100 Hamsi | MAVİ FENER | Rastgelsin Kahvesi | 3 | 27-06-2012 10:54 |
Hamsi Tava | MAVİ FENER | Balık Yemekleri | 0 | 02-12-2011 00:22 |
Hamsi Yemekleri | uzman | Balık Yemekleri | 0 | 29-01-2006 19:27 |
Hamsi Çorbası | Bir Dost | Balık Yemekleri | 2 | 07-10-2005 22:37 |