|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Ben de Avsallarda avlanırım ama senin tuttuğun mercan gibi sini tutmadım. Kutlarım. Afiyet olsun.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
daha büyüklerinin sizin oltanıza denk gelmesi dileğiyle
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Antalya-burdur-alanya kıyıdan av yerleri yardım lütfen | bilal_20 | DENİZ AVI KARADAN | 11 | 22-11-2011 08:03 |
Kazıklı hatırası | fanhan | FOTOĞRAFLARIMIZ | 9 | 25-11-2008 09:49 |
candarlı hatırası | ibrahimz35 | FOTOĞRAFLARIMIZ | 5 | 06-12-2007 22:58 |
gerence hatırası | ibrahimz35 | FOTOĞRAFLARIMIZ | 2 | 06-12-2007 05:25 |
mordogan hatırası | ibrahimz35 | FOTOĞRAFLARIMIZ | 9 | 03-12-2007 16:18 |