|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#21 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tuncay kardeş teşekkürler.
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Teşekkürler kardeşim söz trofe denk gelirse dikkat edicem bu arada epey güldüm bu mesaja sağolasın.
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#25 | ||||
Üstad
|
![]() Raif öncelikle büyük geçmiş olsun.Şahsen ben yaşamamış olsamda yakın cevremde o rahatsızlığı yaşayan dostlarımdan biliyorum, çok ızdırap verici bir rahatsızlık.Umarım tekrarlamaz.Aman çok dikkat et..
Paylaşımına gelince gerçekten senin o güzel paylaşımlarını özlemişiz.Teşekkür ederiz.Daha güzel paylaşımların olması dileğimle...
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Raif kaptan gelmiş geçmiş olsun, bel ağrısı çok kötü bir olay, umarım eski sağlığına bir an önce kavuşursun.
Mercanları epeydir göremez olmuştuk, sayende gözlerimiz bayram etti. tebrikler ![]() daha niceleri rastgelsin ![]()
![]() |
![]() |
#27 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Salih reis çok teşekkür ederim daha denizde karşılaşamadık bakalım ne zaman kısmet olucak hoşça kal.
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Raif abi balıklar güzel ama seni görmek harika. Özledik valla abi seni. Bu arada çok geçmiş olsun. Balık işi bel ağrısına hiç yaramıyor abi gerçekten. Aynı sıkıntı bendede var. Yanlız siz suda çok kalıyorsunuz abi. Av yapmasanızda rüzgar fena yapıyor adamı.
Kendine iyi bak, tekrar bol balıklı avlarını bekliyorum. Allaha emanet ol.
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Raif Abi çok geçmiş olsun.Balıklar çok harika, Maşallah diyorum.Bizlerede nasip olur bir gün.Sağlıcakla kalın.
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
21 Haziran Çeşmealtı Balık Avı | ibrahimz35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 12 | 26-06-2009 21:17 |
7 haziran Gümüldür. | mufi | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 21 | 08-06-2007 19:20 |
2 Haziran | balic | DENİZ AVI KARADAN | 9 | 05-06-2007 07:26 |
4 Haziran Balık Avı Yarışması | Taygun KOCABIYIK | Organizasyonlar | 2 | 03-05-2006 15:25 |