|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Herkese Merhabalar; Yaşadığım problemlerden dolayı uzun süredir aktif olamamakla birlikte paylaşımda yapamamış bulunuyorum öncelikle affınıza sığınıyorum.. Uzun süredir kayıplarda olan palamutun yine yüzünü göstermesiyle birlikte hemen Tamer abiye davette bulundum kendisine kurduğum yoğun baskı üzerine beni kıramadı ve sabah 5.30 da buluşup 6.30 da marşımıza bastık olay mahalline varana kadar balık yakalayamadık.. Balığın yassıcaada ve pınarlı adasının arkasında olduğunu biliyordum hedef noktamız orasıydı. Saatimiz 7.20 civarında ilk balıklarımız bizimle oldu fakat biz palamut kaybolmadan önceki takımlarda inatlıydık tabi verim düşük olduğu için inadımız kırıldı ve diğer rapalalarımızdan denemeye başladık... Tamer abi Rapala Husky-jerk'in şeffaf bir modeliyle bende Strike-pronun sarı modeliyle verimli balık aldım.. Saat 10 civarı adalar tarafında balık kayboldu bizde dönüş yoluna koyulduk dönüş yolunda gördüğümüz oynaklarla 1-1.5 saat oyalandık ve bir kaç balıkta oralarda alıp avımızı sonlandırdık.. Günün hasılatı.. Sanırım palamutlar biraccık büyümüş ![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Balıklar Tamer abi kadar yakışıklı olamasa da gayet güzel gözüküyor maşşallah ![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Üstad
|
![]() Hey MAŞALLAH o zevki tatdığım için şu anda ağzımın suyu aktı
Tamer abi tebrikler ![]() Afiyet olsun |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Sırtı avı bana göre gerçekten en zevkli avlardan.Çok inanarak başlamadığım avın bu kadar bereketli ve zevkli geçmesi benim için baya süpriz oldu.Palamutlar da bir hayli büyümüş 900 gr gelen oldu aralarında.Tekrar Anıl'a bu güzel avdan dolayı teşekkür ediyorum,herkese rastgelsin.
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Miço ![]()
|
![]() rapor ıcın tesekkurler devamını beklerız.
![]() |
![]() |
#5 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Ustalar balıkta, ellerinize kollarınıza sağlık çok güzel bir av olmuş.
Ekipi kutlar devamını dilerim.
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() tebrikler arkadaşlar. balık tutmanın zevkine varıyorsunuz. ben ise bahtsız bedevi gibi dolanıp duruyorum kıyılarda. hevesim kırılmaya başladı. size afiyet olsun.
![]() |
![]() |
#7 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Anıl kendinizi özlettiniz vallahi bu güzel avınızı görünce inanın hoşuma gitti.
Tebrik ederim. Ellerinize sağlık
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Tamer ve Anıl kardeşim güzel geçen bir av olmuş palamutlar bir ara yokluklarında iyi beslenerek geri dönmüşler.Bu güzel balıkları çekmekte bir hayli zevkli olmuştur.Bereketli zevkli avlarınızın devamını dilerim.
![]() |
![]() |
#9 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() anıl palamutları bitirmişiniz bırakın artık gerisini biz yakalayalım.
![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Herkese teşekkür ederim. Daha iyilerininde sizlerle olmasını dilerim..
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
3 kasım | 1940g | FOTOĞRAFLARIMIZ | 3 | 26-12-2007 20:49 |
4 kasım | 1940g | FOTOĞRAFLARIMIZ | 0 | 26-12-2007 15:45 |
14/15 kasım raporu | kartallı | FOTOĞRAFLARIMIZ | 8 | 25-11-2007 10:45 |
3-4 kasım avı... | ismail çakır | FOTOĞRAFLARIMIZ | 19 | 08-11-2007 07:57 |