|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu balıklar farklı iki avın fotolarıdır.Ramazan bayramda boş vakitleri böyle değerlendirdim ve iyi vakit geçirdim. Size daha büyük avların denk gelmesi dileği ile herkese bol avlar... |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ömer özellikle zarganalar ve mırmır güzelmiş, tebrikler...
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() güzel avlar, sarpa ve mırmır benim avlamayı en çok sevdiğim balıklar. Neden ? çünkü mücadeleci balıklar. Yıllar önce Bodrum Turgutreiste bir tane tabak gibi yakalamıştım, deli sarpa derler orada, kocaman olur hatta bazı türlerinin çarptığını elle tutmamam gerektiğini söylerdi yerliler. Çekerken sanki kocaman balık yakalamışsın hissi verir, gerçi deli sarpa gerçekten büyük olur ya
|
||
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() takoz mırmır güzelmiş gerçekten.
ayrıcana ben de yıllarr önce, akbük' te babamın bi arkadaşının balık çiftliği vardı(şirketi batırdılar,şimdi yerinde ne var bilmiyorum),kafeslerin üstüne çıkardık.inanılmaz büyük sarpalar yakalardık kafes yemiyle.iğne dayandıramazdık, çatır çatır kırılırdı..her biri en az 400 gr. gelirdi.acaip zevkli av yapardık.dipten çıkan kaba lidakilerle kimse ilgilenmezdi.kefaller köpekbalığı kadardı..heyy gidi günler.. ![]()
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() güzel bi av yapmışsın...tebrikler...
rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() ömer tebriikler gerçekten güzel av olmuş...kasıma kadar avlar bereketliydi.. ondan sonra kesti..
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
3 kasım | 1940g | FOTOĞRAFLARIMIZ | 3 | 26-12-2007 20:49 |
4 kasım | 1940g | FOTOĞRAFLARIMIZ | 0 | 26-12-2007 15:45 |
9 kasım balıklıova | Egeli | FOTOĞRAFLARIMIZ | 14 | 19-11-2007 13:12 |
3-4 kasım avı... | ismail çakır | FOTOĞRAFLARIMIZ | 19 | 08-11-2007 07:57 |