|
Deniz Balıkları Türkiye denizlerinde yaşayan balık türleri hakkında bilgilerin toplandığı bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Çetin; bende sana teşekkür ederim...Bildiklerimizi sitemize yüklüyoruz...Mesele paylaşım olduğuna göre bende öyle yapıyorum...İyi günler, bol güneşler...
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Sayın kaptanım zaman zaman Yenifoçaya gittiğimizde orada usta kıyı balıkçısı Receple kefala gidiyoruz. Kefal iğnesi hakkında kimileri çapraz kimileri düz iğne tercih ediyorlar sizin bu konudaki engin fikirlerinizden faydalanmak isterim .Biz genelde kendi yaptığımız 5 li boğma takım kullanıyoruz.Bana kaç numara ve ne iğne önerirsiniz.
![]() |
![]() |
#13 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#14 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Teşekkür edrim kaptanım...
![]() |
![]() |
#15 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Bende sana teşekkür ederim....
![]() |
![]() |
#16 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() saol abi sayende bilgi edindik paylaşımlarının devamını dilerim
![]() |
![]() |
#17 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() ![]() Dün saat 14.00/15.00 arasında Kadıköy vapur iskelesinin yanında bir oltacı mor iğne ile kefal avlıyordu...4 adet yakalamıştı..Ancak bunlar küçük kefallerdi..Anlattım fakat hiç ses çıkarmadı...Bende yanlarından ayrıldım...
![]() |
![]() |
#18 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() ![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Yengeçler Hakkında | MAVİ FENER | Su Ürünleri | 0 | 14-06-2009 17:52 |
FENERLER hakkında | jellyfish | Haritalar | 2 | 02-11-2007 15:56 |
Katılım hakkında | ADNAN | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 49 | 03-04-2007 19:24 |
alabalık avı hakkında | cevat2 | TATLI SU AVI | 1 | 31-03-2007 11:50 |