|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() umarım yarın ekleyebilirim...
rastgelsin... |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
adana da elle kullandığımız takımları böyle bir ahşap malzemeyle kullanıyoruz...bu şekilde hazırlanmış bi takım; atma mesafesini uzatır, misinaya kasnaktan çok daha az zarar verir, misinanın sarım hızını arttırır, balığı elinizde sararak çekecekseniz; balığa karşı daha kontrollü ve reflekslerinize karşı daha duyarlıdır, kasnağa karşı daha uzun ömürlüdür...vallahi satıyormuş gibi anlatıyorum bende... diyeceğim şu ki; ben kasnağı ilk elime aldığımda sanki elime ilk defa olta alıyormuş gibi hissettim kendimi... bi iki attım baktım iş yok kasnakta...tabi birazda alışkanlıklara bağlı...ben balığı misinayı sağarak çekmiyorum direk tahtaya sararak çekiyorum (tabi kıyıdan ve tekneden sığ sularda ) bu şekilde balığın tepkilerine daha iyi karşılık verebiliyorum...ama kasnakta bu neredeyse mümkün değil... aslında bu tahta eminim herkes tarafında bilinen bi şeydir..ama nedense kullanan çok az ...genelde kasnak kullanılıyor (adananın dışında) erol abi geçmiş konuları kontrol ederken karşılaştım...vallahi utandım...çok özür dilerim...fotoğrafı gene yoktu bende elimden geldiği kadar çizdim... not: ölçüler kendi elime göre hazıladığım tahtalardan alınmıştır...herkes kendi eline göre hazırlamalıdır... rastgelsin... Bu mesaj en son " 12-10-2006 " tarihinde saat 08:32 itibariyle aganta borina borinata tarafından düzenlenmiştir.... |
||
![]() |
![]() |
#3 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Misina temizliği yaparken aşağıda fotoğrafı bulunan ürünün bir benzerini kullanıyorum
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ![]() ![]() Yapımı basit. 1 lt’lik pet şişe kapağını deliyor ve bir vida takıyorum. Daha sonra misinayı ya bir bant ile şişe üzerine yapıştırıyor veya bağlıyorum. Sonra devamında matkap (akülü vidalama / tornavida) yardımı ile misinayı sarmaya başlıyorum. Sarım bitince suyun içinde (kova) bir gün tutuyorum. Ertesi gün tekrar makineye sarıyorum. Arada sırada bir şişeden başka bir şişe üzerine sarıp misinanın sarılma (kullanılma) yönünü değiştiriyorum
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Eyvallah Murat,matkapla çevirmek işi hiç aklıma gelmemişti,artık el ile dolamaya paydos...
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Sistem çok güzel de benim bunu yapmam için balık takımlarının arasına bir matkap veya akülü vidalama almam lazım
![]()
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Eğer devir hızı kontrol edilemeyen bir matkap kullanıyorsanız aman dikkat diyeyim. Çok hızlı sarıyor. Bir anda her şey bir birine girebiliyor. En ideali akülü tornavida.
Alıntı:
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Verilen bilgilerin hepsi birbirinden değerli.tatli suda farketmez ama,deniz için çok önemli,ben bu yüzden bir makina feda ettim ondan sonrada her av dönüşü bütün takımları leğen de suya koyup sabah toplurum,
Taygun yeni avatar da dikkatimden kaçmadı bilesin.
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() murat süper yaaaa teşekkürler
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() murat bey çok pratik ve etkili bir yöntem anlatmışsınız teşekkür ederiz.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Makine-kamiş Bakimi Ve Temizliği | HALDUN YALIMLI | Makara - Makinelerle İlgili Herşey | 16 | 24-01-2009 11:52 |
polyester tekneye yapışan kekomoz temizliği | Salih Reis | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 6 | 02-11-2007 16:11 |
misina ipi | legend1907 | Misinalarla İlgili Herşey | 3 | 19-10-2007 10:02 |
Yıllık makina temizliği | balıkcı | Makara - Makinelerle İlgili Herşey | 4 | 22-11-2006 09:34 |
Misina renkleri | h.barutcu | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 5 | 27-08-2006 22:00 |