|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Tebrikler arkadaşlar umarım keyifli bir gün geçirmişsinizdir. Umarım hepbirlikte güzel avlar yapacağımız günlerde gelecek. RASTGELSİN.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() hasılat aşağıdadır...
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() Ekip sıkı çalışmış...Tebrikler...
|
||
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Gelemedim şu İzmir e bu yaz...Neyse arkadaşlar eminimki çok eğlenmişinizdir..Amasya dan selamlar
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() tebrik ederim arkadaşlar. SATIŞtan elde edilen hasılat böyleyse... afiyet olsun. güzel av olmuş. onları bile bulamayanlar var.
|
||
![]() |
![]() |
#6 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Tebrik ediyorum. Güzel bir av olmuş.
![]() |
![]() |
#7 | ||
Guest
|
![]() Avınız çok kötü geçmiş.İnşallah bol bol takımlarınız takılıp takılıp kopmuştur.Keşke fırtına olsaydı da bunları dahi tutamasaydınız ve boş gelseydiniz.
![]() Şaka şaka,ben yaklaşık 3 haftadır balığa gidemiyorum,ondan kafayı kırmak üzereyim.Geçen sene şu an oturduğum evi aldım.Evi alırken arabamı da satmışdım.Araba olmadan da evde çakılıp kalıyorum.Neyse allah büyük elbet bir gün ayağımı yerden kesecek bir şey alacağım.O zamana kadar dostlar sağolsun. Sevgili arkadaşlarım havanın olumsuzluğuna rağmen maşallah yine bir şeyler çıkarmışsınız.Bereketli olsun ve daha iyisi ve irisinin denkgelmesi dileğiyle rastgelsin diyorum. |
||
![]() |
![]() |
#8 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() İshak abicim senin öğrencin olarak sparus aurata sülalesine göz açtırmadım
![]() en az 10-12 tane lidaki geri saldım çok ufak olmalarından dolayı ama onları bile çekmesi büyük keyifti sülalenin kanı asil gelirken ufağıda büyüğüde aynı şekil geliyor ![]()
![]() |
![]() |
#9 | ||
Guest
|
![]() Taygun, abisi işi kapmışsın.Gerçekten de dediğin gibi avuç içi kadar piç lidaki diye tabir edilen bu asil ırkın her bireyi kalıbına bakmadan yeme adam gibi basıyor.Sadece dilini anlıyacaksın.Lidakinin veya çupranın yeme asılmasında veyahut yeme dudağının ucuyla dokunmasında dahi bir asalet var.Bu balığa gerçekten büyük saygı duyuyorum.küçük lidakileri zarar vermeden geri doğasına salıvermen çok asil bir davranış.
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#10 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Eskişehir ekibi organizasyon yaptı | sazancı | FOTOĞRAFLARIMIZ | 7 | 24-10-2007 20:50 |
15 nisan(çanakkale çatlatan ekibi)tago&seko | discus | DENİZ AVI KARADAN | 49 | 27-04-2007 16:42 |
Çeşmede balık kerterizi ... | Güven ÖZYELDAN | FOTOĞRAFLARIMIZ | 10 | 09-04-2007 07:23 |
Çeşmede balık kerterizi ... | Güven ÖZYELDAN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 20-03-2007 16:13 |
Iç Anadolu Balik Ekibi | yasin bayrak | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 2 | 01-12-2005 19:40 |