|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() Çağatay hoşgeldin..çok iyi vakit geçireceksin..
|
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() hosgeldiniz. ben de yeniyim hatta üye olur olmaz amcaoglunu da üye olmaya ikna ettim. cok güzel paylasımlar var. arkadasların hepsi sagolsun
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() Sevgili kardeşim dost meclisine hoş geldin diyorken,kalıca ve katılımcı olmanı diliyorum.Teknen nerede demirli.Nerelerde ve neler avlıyorsunuz.Geçen hafta Urla karşısındaki adalar civari çupra vermeye başlamış.Sizlerde bir şeyler alabiliyormusunuz?
|
||
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Hoşgeldin balıkcı dostum.
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Aramıza hoşgeldin Çağatay...
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Miço ![]()
|
![]() @ Uzm.Dr.Rastgele
Tekne, uzunca süren bir bakım döneminden sonra yeni denize indirildi.Şu an geçici olarak Güzelbahçe 1.limanda bulunuyor. En kısa zamanda 2.limana almayı düşünüyoruz. (Yer bulunursa tabi) Geçen hafta, sabah suyuna, alman adası civarına çıktık, artık dolunayın etkisi mi, başka bir şey mi bilemeyeceğim, pek bir şey alamadık. Olmadı, körtaş fenerine sürdük, orası da keyifsizdi. Son bir hamle öğleden sonra gemi yoluna doğru açıldık nafile. ![]() Artık gelecek haftalara bakacağız. Yalnız benden söylemesi, balıkçılar, şöyle bir gemi yoluna doğru açılırsanız, uskumru ve kolyoz olduğunu söylüyorlar. Keza bu hafta ben de sürü geçisine tanık oldum.
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Çağatay hoşgeldin,
Ne o kısa pantalon falan. Karıştırma bunları şimdi karizmayı zedelemeyelim ![]() Ben de anlatayım mı şimdi karafatma dağına kaçıp sigara içmeye çalıştığımız günleri ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Merhabalar.. | echoes | Tanışma | 10 | 21-12-2009 22:02 |
Merhabalar arkadaşlar | terimefe | Tanışma | 6 | 10-07-2008 21:24 |
Merhabalar | legend1907 | Tanışma | 9 | 21-10-2007 18:05 |
merhabalar | iboonline | Tanışma | 24 | 23-04-2007 20:10 |