|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() İlginiz için hepinize teşekkür ederim, beni gerçekten güzel karşıladınız.naçizane bilgilerimi ve deneyimlerimi paylaşmak güzel olacak.ama belli ki ,daha cok ben değerli abilerimin bilgilerinden yararlanacağım .daha çömez sayılırım.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() hoşgeldiniz...
rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#3 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Ulaş kardeşim, umarız sitede katılımcı olursun. Güzel bir iş bulman dileğiyle, hoş geldin..
Su Altı Avcıları İçin; Çocuklarımız, torunlarımız var gelecekte, Hayatımız, sorumlu olduklarımız için çok daha önemli, Sığ su bayılması (Senkop)' na karşı tedbirli olalım, Yalnız dalmayalım... Mehmet Özgür KUŞCUOĞLU, 1974 Sarıyer / İSTANBUL ozkuscu@istanbul.edu.tr |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Aramıza hoşgeldiniz...
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Ulaş merhaba aramıza hoşgeldin
![]() |
![]() |
#6 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#7 | ||
Guest
|
![]() Ulaş umarız şansın açık olur...saglık dileği ile..
|
||
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() teşekkürler Muvaffak abi.saygılar.
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() arkadaşlar herkese merhaba uzun zamandır aranızda değildim kusura bakmayın ,iş değişikliği ve babamın hastalığından dolayı.benim olmadığım zamanlarda eniştem sitede bulundu ama sadece takip amaçlı. neyseki çok şükür işleri yoluna koyduk babamın durumuda şuanda iyi..bugün siteyi dolaştım herkes yerinde tekrar merhaba rastgelsin......
![]() |
![]() |
#10 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Tuğrul abi babanın sağlığına kavuşmasına sevindim yeni işinde hayırlı olsun...
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Merhaba Arkadaşlar; | mustafakacar | Tanışma | 8 | 27-10-2007 20:25 |
merhaba arkadaşlar | amca | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 6 | 01-10-2007 06:38 |
Arkadaşlar merhaba | ragıp oy | Tanışma | 10 | 02-09-2007 06:18 |
Merhaba Arkadaşlar | iesencan | FOTOĞRAFLARIMIZ | 11 | 09-07-2007 17:40 |
merhaba arkadaşlar | discus | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 6 | 20-05-2007 15:58 |