Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > SOHBET ve EĞLENCE > FOTOĞRAFLARIMIZ

FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm.

Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 17-10-2006, 13:50   #12
sbasaran
Guest

Varsayılan sakal

arkadaşlar ben devlet memuruyum. sakal bırakmış olmam mümkün değil. ancak yıllık izine ayrıldığım zamanlarda traş olmuyorum (yüzüm dinlensin diye). bu da benim sakal bıraktığım anlamına gelmez.
bu organizasyona katılan arkadaşların içinde sadece mert beni dinlemiş. ama o da katılımcıların içinde yalnız kaldığı için çoğunluk kararı uygulanmış.
ben size gediz ağzı mı dedim yoksa ESKİ GEDİZ mi?.
katılımcıların haricindeki tüm üye arkadaşlara duyurulur. %100 duyumla bu arkadaşları ben eski gedize yönlendirdim. tam olarak bilmiyor olmama rağmen, bildiğim kadarıyle yolu msn de tarif ettim.
benim sakalsız olduğumu hepsi bildiği için farklı bir yoldan ilerleyerek güzel bir doğa yürüyüşü yapmışlar. isteseydiniz böyle bir olay yaşayabilirmiydiniz.
hahahahahaaaaa
size bir teselli vereyim de rahatlayın bari; sizler bu macerayı yaşarken ben de denizde sırtı çekiyordum. benim gibi en az 6 tekne daha vardı. limana döndüğümüzde herkes hasılatı durumu anlatır birbirine.
inanın bana hiç kimsede balık yoktu. sadece bende 200 gr civarı bir istavrit vardı. yani pazar günü, o havada deniz balık yapmadı.
haaaa o istavriti de limana gelince özgür olduğu kendi yaşam ortamına geri saldım.
şimdi biz de TEKNEYLE ASLA mı diyelim.
herkese rastgelsin.
  Alıntı Yaparak Cevapla

Sosyal Paylaşım

Gönderme Kuralları