|
![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Abdülhamit Amasyanın neresinden diye sormayacağım..tek hedefim altındaki gibi bir motor değil de biraz daha yaşlı işi
FZ1 Fazer ![]() TOURING |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Sami Abiiiii, baya bir yaşlanmışsın valla, baktım da motora
![]() Aman abi gözünüzü seveyim dikkatli olun motorla. bu iş yüzünden çok çeken bir arkadaşım ve bir hocam var, onun için korkarım ben bu aletten
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Benimde bir sürü tanıdığım abi feci şekilde hayatını kaybetti.Sakın ama sakın fazla hız yapmayın ve içkiliyken şu alete binmeyin.Allah korusun düşünmek bile istemiyorum.
![]() |
![]() |
#5 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
![]() bana göre iki tekerleklilerin en güvenlisi bu... ![]() ![]() ![]() buda benim cengaver "bekir"...bekir 36 yaşında...ben "bekir abi" derim...bu onun hoşuna gider... ![]() bilgisayarımda bi resmi olmadığı için netten bi benzerini indirdim... abs,asr,ebd,hava yastığı,yol bilgisayarı,enjeksiyon sistemi,otomatik cam ve kapılar,hidrolik direksiyon,xenon farlar,otomatik hız kontrolü,immobilizer,dijital göstergeler,klima,radyatör,katalitik konvektör,termostat,cd çalar...daha doğrusu bi araçta bulunması gereken herşeyin % 90'ı bulunmamaktadır...bekir bu yeniliklerden bihaberdir...ve ben bu konuda hiç sesimi çıkarmamaktayım...unutmadan bekir'in benzine karşıda allerjisi var (daha doğrusu pek alışkın değil) 100 km.ye kaç saniyede çıktığı konusunda bi tespit yapamadım zira km.saati çalışmamakta...ayda yaklaşık 1500 km. yol yapıp tık dememektedir( ![]() rastgelsin... |
|||
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Doğan süper alet be, tam kamp arabası valla
![]()
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
1:En az 600 ve üstü motor 2:Elbise,Zıpkın(Samsun Bafra da 4,5 kiloluk levrekler vuruyorlarmış..Eeee Bende geri kalmayım... 3:Yazlıkta avlanmak için tekne(ben fiber diyorum ustalar ahşap..gerçi bizimkiler tahtanın üstüne fiber yapıyorlarmış...Doğruysa bakalım) 4:Bunların sonucu elimdeki 0 arabadan geriye kalan 1996 veya 1997 civarı temiz bir araba... Bu mesaj en son " 07-11-2006 " tarihinde saat 21:16 itibariyle rüzgar2 tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Abi Allah korusun ölme tabii ama bir de ölmekten beter durumlar var... Neyse aklımıza iyisini getirelim biz yine, inşallah Allah gönlüne göre versin...
Bu arada seni de zıpkın işine transfer ediyoruz bakıyorum abi ![]()
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Abi dalış olayı hakkaten bam başka ben adam gibi bi kefal vurdum sonunda inan sudan sanki dünyayı kurtarmış gibi çıktım resimi bu bölümde bulabilirsin ehh birde tebrik yaz be abi moral gelsin hehe
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Işte Firsat !!! | ADNAN | Organizasyonlar | 33 | 28-01-2008 15:24 |
işte bu kadar | mufi | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 07-07-2007 18:02 |
Bir terslik var bu işte | Taygun KOCABIYIK | Videolar | 4 | 19-09-2006 19:22 |
işte denizlerimizin katilleri | Taygun KOCABIYIK | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 15-11-2005 06:03 |
Işte Bu | Bir Dost | Tanışma | 9 | 22-09-2005 08:10 |