![]() |
#1 | ||||
Miço ![]()
|
![]() dostlar kusura bakmayın bu imza işinde ben epeyce ileri gitmişim şimdi baktımda
![]() neyse acemiligimize yorun ...valla demekki kendimi frenlemesem yedi cedi ceddimi yazacakmışım ne deyim utandım ...vesselam ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Abi motor çok güzel de....Balık resmi koysan da bizim de işimize yarasa.Bu arada motor max kaç basıyo??
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Abdülhamit Amasyanın neresinden diye sormayacağım..tek hedefim altındaki gibi bir motor değil de biraz daha yaşlı işi
FZ1 Fazer ![]() TOURING |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Sami Abiiiii, baya bir yaşlanmışsın valla, baktım da motora
![]() Aman abi gözünüzü seveyim dikkatli olun motorla. bu iş yüzünden çok çeken bir arkadaşım ve bir hocam var, onun için korkarım ben bu aletten
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() Bu mesaj en son " 07-11-2006 " tarihinde saat 21:18 itibariyle rüzgar2 tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Benimde bir sürü tanıdığım abi feci şekilde hayatını kaybetti.Sakın ama sakın fazla hız yapmayın ve içkiliyken şu alete binmeyin.Allah korusun düşünmek bile istemiyorum.
![]() |
![]() |
#8 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
1:En az 600 ve üstü motor 2:Elbise,Zıpkın(Samsun Bafra da 4,5 kiloluk levrekler vuruyorlarmış..Eeee Bende geri kalmayım... 3:Yazlıkta avlanmak için tekne(ben fiber diyorum ustalar ahşap..gerçi bizimkiler tahtanın üstüne fiber yapıyorlarmış...Doğruysa bakalım) 4:Bunların sonucu elimdeki 0 arabadan geriye kalan 1996 veya 1997 civarı temiz bir araba... Bu mesaj en son " 07-11-2006 " tarihinde saat 21:16 itibariyle rüzgar2 tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Işte Firsat !!! | ADNAN | Organizasyonlar | 33 | 28-01-2008 15:24 |
işte bu kadar | mufi | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 07-07-2007 18:02 |
Bir terslik var bu işte | Taygun KOCABIYIK | Videolar | 4 | 19-09-2006 19:22 |
işte denizlerimizin katilleri | Taygun KOCABIYIK | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 15-11-2005 06:03 |
Işte Bu | Bir Dost | Tanışma | 9 | 22-09-2005 08:10 |