|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||
Guest
|
![]() Tebrikler arkadaşlar.Güzel bir av olmuş...O balık Kızıldeniz balığı heralde.Çok yakışıklı çıkmış...
![]() |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||
Guest
|
![]() Hanos dediginiz Kerpe mi Mert?bu baligi Bodrumda yerler eti tavuk eti gibi beyazdir ama ben genelde geri salarim
bravo |
||
![]() |
![]() |
#13 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Kerpe olarak duymadım ben hiç ama benim balıklarda ortadaki sıra. her ikisi de hanos olarak adlandırılsa da daha renkli olanlar yazılı hani, diğerleri gerçek hanos. Eti gerçekten çok lezzetlidir. Familya olarak orfoz ve lagosla akraba zaten bu balıklar ama fazla büyümezler. Ben pek çok balıktan daha çok severim bunları
![]() Tebrik eden tüm arkadaşlara da teşekkürler bu arada...
![]() |
![]() |
#14 | ||
Guest
|
![]() mert,güven,ado ve taygun. beni ne zaman balığa götüreceksiniz. bir de buraya özeniyorsunuz. kırmışsınız balığı. hepinize afiyet olsun.
|
||
![]() |
![]() |
#15 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Süleyman Abi sen geliyorum de hemen yapalım organizasyonu, ayıp ettin
![]() Ama biz Pazartesi'den organize oluyoruz abicim, biliyorsun. Ona göre haber ver ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#16 | ||
Guest
|
![]() körfez bundan sonra bizden soruluyor abicim rastgelsin.com herkeze tesekkürler arkadaşlar keyif aldığımız bir gün ve av oldu umarım bundan sonrakilerde hep böyle olur hepimizin ...
|
||
![]() |
![]() |
#17 | ||
Guest
|
![]() Sevgili arkadaşlar tek kelime maşallah diyorum.Hem ekibe hemde tutulan balıklara.Allah muhabbetinizi daim eylesin.Ben ve arkadaşım Mehmet ile sabahdan gerence tarafında iken orada da yunuslar geçit yaptı.Yanılmıyorsam 09.00-09.30 arası gibi idi.Bana göre dün gerence tarafında çupra olmamasının nedeni belki yunuslar olabilir.Yunuslar kıyıya yakın olan kafeslerin etrafında turlarken kafes içerisindeki balıklar çıldırmış gibi şarrr-şurrrr diye bulundukları mekanda içinde sesler oluşmasına yol açıyordu.
|
||
![]() |
![]() |
#18 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Ben öncelikle Mert abime beni çağırdığı için, Adnan abime kaptanlık ve şöförlük yaptığı için, Güven abimede oda arkadaşlığı için teşekkür ederim
![]() ![]() ![]() ![]() Ben inanılmaz keyif aldım karaburun denilince aklıma bu maceramız gelicek. Bende dayanamadım gariban balıkçıkların resimlerini çektim bendeki sayı biraz az olsada bunu derin suda ilk defa avlanmış olmama veriyorum ![]()
![]() |
![]() |
#19 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Harika av olmuş vallaha ellerinize sağlık..
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ben çıkamıyorum balığa ama bu güzel resimleri görünce benimde kanım kaynıyor,çok güzel bir ortamda neşeli ve bereketli bir av olduğu resimlerden belli,rastgelsin arkadaşlar.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Çeşme organizasyonu | efesli_35 | Organizasyonlar | 4 | 25-08-2009 18:41 |
27 Ocak 2008 Organizasyonu | Taygun KOCABIYIK | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 18 | 29-01-2008 19:52 |
Tekneden Balik Avi Organizasyonu | lüferci 34 | Organizasyonlar | 0 | 23-01-2008 23:09 |
tekneden balık avı organizasyonu | lüferci 34 | Tanışma | 0 | 23-01-2008 16:21 |
28.01.2006 Rastgelsin Organizasyonu | katiti | FOTOĞRAFLARIMIZ | 17 | 02-02-2006 00:27 |