|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() Hepinize sonsuz teşekkürler ederim...yardımlarınız için birde umutlarımı kırdıgınız için..(esprik yaptım).
Eveeet .gelelim şu T iskeleye.. üniversite kampının yanından denize doğru inersek. sahilde 2 adet iskele var hemde uzun. sagdaki 'A' harfi ile başlayan bir oteliniskelesi ve çok temiz soldaki ise kimindir bilmiyorum bakımsız ama iş görür....güvenlidir yani .... bir müddet önce motorla gitmiştim.. T iskelenin sag uzantısınının ucundan kefal takımı tek iğne ile (ekmek) çipura geldi..hemde yakından..hani geçende bahsettiğim çipura ekmekle tuttum dedimdi ya.?o işte.. ama yonca köy ün içindeki sag kayalık burun uç tarafı umut verici..bu tarftan gidenler den aldım haberi. mırmır /barbun orta suda iri kupez çıkıyormuş.. tekrar teşekkürler |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() hepinizin bilgisine sunmak istedim, bahsedilen yeri bilmiyorum, az once abim msn den gonderdi,
arkadaşları bu hafta C.tesi ( bizim Akbuke gittigimiz gun) , aşağıdaki yere gitmişler teknisyen says: seferihisar sığacık limana gitmiş arkadaşlar 14 çipura almışlar teknisyen says: birde mezarlık varmış otluk ve kumluk kısmı çok güzel lidaki ve çipura yapıyomuş. |
||
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Birde mezarlığın o tarafada gitmiştim ama tam önüne geçememiştim yanımda hanımda vardı.Biraz gerisinden atmıştık ama çok otluktu ve sığdı.Çok takıldı.Mezarlığın önünden mi yapıyormuş?
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() tam bilgi alamadim, abimin arkadaslari mzarlik oradan demisler abime, abim gitmedi yani, biz o hafta sonu Akbukteydik. Ogrenir ogrenmez yazarim
|
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
av bayiliği hakkında bilgisi olan | zayyy | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 3 | 23-08-2010 00:46 |
Bilgisi olan önersin ! | ADNAN | Kamışlarla İlgili Herşey | 22 | 10-03-2010 12:44 |
antalyada 4.20 tekne arıyorum bilgisi olan | foker2008 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 24-12-2008 16:37 |
antalyada kıyı balıkçılığı yerler hakkında bilgisi olan | foker2008 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 23-12-2008 19:32 |
Bir Fikri olan varmı | Gazi | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 13 | 06-02-2008 09:29 |