|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() yalçın abi tarif için teşekkürler.fakat kullanılacak malzemelerin 3/2 sini tanımıyorum.bu malzemeleri nerde bulabiliriz.hepsi aktarlarda mevcutmudur?
bide ithal olayına girmeyelim yani... ![]() |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Dogan ayni fikirdeyim. Kimse kullanacak pozisyona dusmesin, ama inanilmaz ise yariyor.
Ramazan kardes, iyi bir aktarda hepsini bulman mumkun.
Yalçın içli 26/01/1963 Canim Izmir [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu mesaj en son " 12-12-2006 " tarihinde saat 12:51 itibariyle yalcinicli tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Herkese ilgisi için teşekkürler, Ayrıca bu olay beni bu site iletanıştırdığı için sevindim, Durumuma gelince sol elim halen şiş durumda çok fazla bir inme olmadı, ancak saf alkol ile tedavi etmemi söylediler, şişi en iyi alkol alırmış. Denedim ama pek fayda etmedi.. Birkaç gün daha bekleyip duruma bakacağım yoksa doktora başvurmayı düşünüyorum.. Herkese ilgileri için tekrar teşekkür ederim..
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Savaş Bey sokar konusunda tecrübem yok ama daha önce trakonya ile ufak bir tanışmam olmuştu çocukken. Parmağımdaki şişlik 1,5 ay inmemişti. Üstelik trakonya 4-5 cm boyundaydı. Yani şişliğin inmesi biraz zaman alabilir, ama siz yine de bir doktora görünün derim...
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() işte beni yaralayan trokanya...
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() savaş geçmiş olsun bencede bir doktora görün.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Organizatör
|
![]() savaş geçmiş olsun en kısa zamanda iyleşmeni diliyorum. tekne avlarında başına gelenlere önce insan idrarı tavsiye edilir, en azından kıyıya gelene kadar biliyorsunuz insan idrarında amonyak da vardır. ayrıca yalçın bey in isveç şurubu tam bir ilaç olarak halk içinde yapılmaktadır, bazı aktarlarda hazırda bulunmaktadır, ama en iyisi kendiniz hazırlamanız. annemler yapmışlardı insan vücuduna çok faydalı bir şurup insan hücrelerini bile yenilediği söyleniyor.
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Savaş öncelikle geçmiş olsun. umarım çabuk iyileşirsin.
Yalçın tarif için çok teşekkürler.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Trakonya | adolomorola | Deniz Balıkları | 31 | 29-10-2011 15:39 |
Trakonya !!! | Bornovalı | SAĞLIK | 14 | 05-05-2011 18:34 |
Trakonya | katiti | Deniz Balıkları | 20 | 14-09-2010 11:54 |