Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > SOHBET ve EĞLENCE > Balık Yemekleri

Balık Yemekleri Yakaladığımız balıkları pişirelim...




 
 
Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 15-12-2006, 17:05   #2
katiti
Kaptan
 
katiti kullanıcısının avatarı
 
Üyelik Tarihi: 10.11.05
Şehir: İzmir
Yaş: 47
Mesaj Sayısı: 2.176
Varsayılan

Benzer bir tarifi daha önce barbun için duymuştum ama denemedim. Barbunlara kıymaya cesaret edemedim . Ama gopez ile deneyebilirim sanırım ...
__________________
Mert Topoyan
İzmir - 1978

Navigare necesse est...

2 metre de derindir, 20 metre de derindir...
katiti Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
 

Sosyal Paylaşım


Gönderme Kuralları
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
SimgelerAçık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Karagöz, Mercan, Isparoz, İzmarit, Gopez Nasıl Yakalanır?????? Taygun KOCABIYIK DENİZ AVI (TEKNEDEN) 36 01-10-2011 10:34
eski foça faruk35 DENİZ AVI KARADAN 8 10-11-2009 18:17
27.01 Foça ibrahimz35 DENİZ AVI (TEKNEDEN) 7 29-01-2008 13:49
02.01.07 foça raporu Lethe FOTOĞRAFLARIMIZ 7 05-01-2007 13:07
Gritli Usülü Sübye Taygun KOCABIYIK Balık Yemekleri 1 13-09-2006 13:54


Saat 11:47.