|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#31 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() İlker hakikaten balıkları yazık etmişler. Erol sen bizim mahalleye gelmişsin,bana haber vermiyorsun ama olsun kerterizi kaptım.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#32 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() İlker kardeş sende avatar değiştirme de yolda gördüğümüzde kolay tanıyalım.
![]() |
![]() |
#33 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Mehmet abi oralardaysan nasipse buluşalım bir gün,Süleyman abi de Aliağada ikamet etmektedir.
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ne diyeyim şu resimde görülen olayı hep hayal etmişimdir erol sende yılda kaç kere gerçekleştiriyorsundur bu resimdeki gibi teknede sefayı,hakikatten zevk adamısın dostum,rastgelsin.
![]() |
![]() |
#35 | ||
Guest
|
![]() hava muhalefetinden başka hiç bir problemim olmaz sırtı için. her zaman hazır kıta bekliyorum.
güven veya mert; birinizle beraber biz limanda bekler hazırlara el koyarız. olmaz mı?. |
||
![]() |
![]() |
#36 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Abi ben Güvenden daha iri yarıyım ben geleyim ne olur ne olmaz
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#37 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
#38 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Alooooo...ben de gelmek istiyorum....
![]() İtina ile erketeye yatılııııııır... ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
#40 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() olumu heeeç öyle şeeeey....neden ama nedeeen...?
yohsa sen ben begenmiyorsun...!
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Yeni!!! Yeni!!! 14.11.2008 av raporu | shark1 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 24 | 03-04-2011 22:46 |
Aliağa-Şakran Arası 08.11.2009 | faruk35 | DENİZ AVI KARADAN | 16 | 10-11-2009 11:19 |
Aliağa raporu | er35han | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 5 | 30-09-2008 14:42 |
03,02,08 pazar aliağa raporu | er35han | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 12 | 06-02-2008 07:53 |
04.03. aliağa raporu | er35han | FOTOĞRAFLARIMIZ | 15 | 08-03-2007 07:35 |