|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Yalçın boynum ağrıdı resimlere bakarken birdahaki sefere düz çek be abicim,evet bende merak ettim şu levrekleri yakaladığın rapalayı,şayet rapala ile yakaladı isen,ama şunu demedende edemiyeceğim,,BRAVO,, çok güzel ve bereketli bir av olmuş tebrikler,rastgelsin.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
ama balık devamlı yediği sahte değişiyor fakat geçen haftaki ler ile bu haftakiler aynı sahteler ile yakaladı ben genelde aynı sahtede israr etme güvendiğim veya sevdiğim sahteleri çalıştırım onlarda genelde yuzumu kara çıkartmaz En sevdiğim 4 sahte her zaman her merada affetmez HuskyJerk CLN,S,GFP,BLN serisi 12 cm Sizden ricam özellikle sert havalarda mutlaka deneyin ama levrek meralarında ve ayrıca yerli balık kolay kolay yakalanmaz ama İzmirden akın balığı geçiyor mutlaka uradıkları oyanlandıkları mera vardır.... Size bir daha ki gittiğim de avı kameraya çekecem fırsatım olursaaaa
Yalçın Değirmenci Çanakkale 1978 VARMISIN BALIĞA ![]() Bu mesaj en son " 28-12-2006 " tarihinde saat 18:41 itibariyle Yırtık tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
Guest
|
![]() Yalçın kesinlikle kuyruğun dikliği inmiştir artık.Bizim kuyruk hala dik duruyor.Hamlık ise had safhada...
![]() ![]() Yok abisi benden geçti artık.Siz gençlere bol nasipli avlar diliyorum.En kötü avınızın bu kalitede geçmesi dileğiyle rastgelsin diyorum...... |
||
![]() |
![]() |
#14 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#15 | ||
Guest
|
![]() Bu sitenin güzelliği de bu olsa gerek.Hakikaten dostça ve samimi ortamda hem bilgi hemde anı paylaşımı yapmak imkanı var...
Ama levrekleri bende özledim.Ama bu sene biraz tansiyon problemi yaşamaya başladım.O yüzden pek cesaret edemiyorum. ![]() |
||
![]() |
![]() |
#16 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Bravo Yalçın,arkadaşlar super valla,hele hele bu havalarda avlanabilmenin cesaretini tanımlamak mümkün değil, bizler (yani İshak ve ben gibiler) için biraz zor ama belki gaza gelirsek çıkarız elbette,değil mi İshakcım? (gaz1;abi yeni cupra yer tüyoları aldım, haberin olan
![]()
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Görünen köy kılavuz istemez diye buna demişler balıklerın ortasına bastıgın ayak kaç numara?
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
galiba ikimizinde ortak özelliği motorsıkletimizin olması...ve onun zevkini başka bir taşıtın vermeyeceği... Benim bu mesajdaki bahsettiğim olay .. bu tür forumlarda deneyimlerimizi detaylı olarak paylaşmak...zaman içinde tanışmak ..beraberce avlanmak...sohbet muhabbet...vs.. gerçi ikinci sayfada bazı bilgiler vermişsin teşekkürler de..yani ben senin yerinde olsaydım ve o balıkları tutsaydım...bu sayfada aynı gün..havanın detaylı durumundan kullandıgım yalancı yemin markası boyu/kıyıdan mesafe/derinlik/av saati/ dalga boyu/ ve dahi avlak yerinin varsa uydu görüntüsüne kadar buraya aktarırdım..bunlar istatistik tutanlar için önemli bilgiler..Allah bereketini arttırsın. olay bu.. ![]() tekrar kolay gelsin |
|||
![]() |
![]() |
#19 | ||
Guest
|
![]() Delikanlı hemşerim yalcın evvela sitemizde seni görmekten bir hemşerin olarak hoş geldin diyorum.ayrıca böyle güzel bir av yaptığınıda görmek hem sevindirdi hem gururlandırdı.forummumuzda birbirinden değerli ustalarımızın arasına yeni katıldın zaman gectikce buradaki arkadaşlığın samimi boyutlarını anlıyacaksın.Tabi sen böyle harika bir av yaptığın zaman yerini,yemini,zamanını,kullandığın takımı sorucaklar bundan kacarın yok böyle balığı tutmuş birinden bunları öğrenmeden bırakırlarmı
![]() |
||
![]() |
![]() |
#20 | ||
Guest
|
![]() Erol'cum vallahi çupra filan deyip '' direkt damardan giriyorsun''.....
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
hadi bakalım !! | ADNAN | Organizasyonlar | 4 | 16-06-2008 19:43 |
haydin bakalım balıga | mufi | Organizasyonlar | 0 | 13-06-2007 06:01 |
Hadi bakalım buyurun | balıkcı | ANILAR | 9 | 29-03-2006 07:03 |
Çok içmiş yürütün Bakalım | uzman | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 9 | 01-02-2006 04:54 |
Habi Bilin Bakalım | Bir Dost | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 8 | 01-11-2005 08:01 |