|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() yunuscan... bi aralar bende aramıştım bu köpekten... aslında barınaklarda bu köpeklerden bulunabiliyor...bi bakmanı tavsiye ederim..ben ararken istanbul ve ankarada bulmuştum bi kaç tane...ama malum gidip gelmek sorun oluyor...belki memleketinde denk gelebilir yada yakınlarda bi yerde...
bu köpek oldukça sevimli bi köpektir ve çok cana yakındır...aslında bu köpekten çok küçük yavrular aramanın çok fazla önemi yok... yaşamının her döneminde eğitime ve samimiyete yatkın hayvanlardır...ancak tabi eski sahibine çok bağlanmışsa bu sorun olabilir...neden özellikle golden aradığını bilmiyorum fakat onun yapısına sahip başka köpeklerde bulman mümkün... umarım aradığını bulursun... rastgelsin... |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Arkadaşlar bu konu site amacının dışında,lütfen bu tip konulara yasak koyalım derim.
![]() |
![]() |
#4 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Merhaba Yunuscan,
konu ile ilgili daha öncede belirttiğim gibi bir arkadaşa sordum, bundan bir ay önce arkadaşın komşusunun oğlu "internet yolu" ile aradığın cins köpekten bir tane edinmiş ancak babası evde yaşamasına izin vermediğinden verecek yer aramış ve bir arkadaşına emanet etmiş.. biraz geciktik anlaşılan.. yinede bakacağım bu konu ilerde kapanabilir bilmiyorum, eğer olursa sana özelden mesaj yollarım.. ![]() "komşu komşunun külüne muhtaçtır"
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() sevgili yunuscan umarım istediğine kavuşursun kardeşim. maalesef benim çevremde yok canım..
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#8 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
15 hp motor arıyorum | ertanileri | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 07-02-2010 11:06 |
Spirolino Arıyorum | Teaser | Şamandralarla İlgili Herşey | 2 | 10-02-2008 13:54 |