|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Savaşcım acayip duygulandım kardeşim...Ellerine sağlık diyorum ve seni tebrik ediyorum...İlk defa böyle birşey geliyor başıma ve inan bana inanılmaz gurur duydum ve onore oldum...Çok teşekkür ederim...
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() Ben senin resimleri örnek olarak seçtim ve upload yapmıştım.. aslında benim istediğim imageshack sitesinden değilde direk mesaj sayfasından izlemekti, ancak şimdilik olmuyor.. Diğer arkadaşların resimlerinden de böyle bir slide hazırlamayı düşünüyorum, eğer isterlerse.. Hemde mesaj sayfasından izlenecek şekilde.. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Sürütme,Uzatma ve diğer avlanma araçlarına ait yasaklar ( Mad:14 ) | MAVİ FENER | Resmi Avcılık Duyuruları | 0 | 14-07-2009 14:33 |
Onur ve emreyle zıpkında bir gün | Rauf | Videolar | 6 | 02-01-2008 18:38 |
Adrasandaki diğer fotoğraflarım.. | Selimiyeli | FOTOĞRAFLARIMIZ | 6 | 21-07-2007 08:37 |
Onur arkadaşımla zıpkın Avı | Rauf | FOTOĞRAFLARIMIZ | 18 | 25-06-2007 10:24 |
Hoşgeldin Onur Sengun | aserkansatı | Tanışma | 2 | 08-11-2005 06:59 |