|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||
Guest
|
![]() Allah sağlık ve sıhhat verdiği sürece inşallah, yaza doğru yapacağız bir organizasyon.Eğer memnun kalırsak yaz boyunca da imkan buldukça sergileriz...Velhasıl sözüm söz....Kim o gün hiç çupra/lidaki alamaz ise tuttuklarımı aynen ona vereceğim....Sözümü unutmadım....
![]() |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
Ah Doğan'ım yakın olabilsek de sende görebilsen....Gerçekten insanın huzur bulduğu doğa harikası bir koy orası.....Yazın maşallah bereket fışkırıyor.... |
|||
![]() |
![]() |
#13 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Ellerine sağlık İshakcım,kendimi 8 mm.lik bir film izler gibi hissettim, hani 70 lı yıllardan kalma.Bu işi yaygınlaştırıp belki bir arşiv oluşturmak bile mümkün,artık neredeyse herkesin telefonunda bir kamerası var nasıl olsa,sevgilerimle
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() keşke şu kameralar konusunda bilgisi olan olsada bilgi alabilsem.. bende bir digital-lcd ekranlı ama kasetli eski moda bir kamera var daha kullanmak nasip olmadı, sony kasetler uymuyor, büyük geliyor.. hadi kaseti bulduk cd ye nasıl çekecez.. bilgisayara atalım desem, 1 saniyesi 4 mb filan.. şu işi bir kere bi yapsam bak ondan sonra ben neler çekiyorum..
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#15 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() ishak abi ellerine sağlık. yaza birlikte avlanırız inşallah
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||
Guest
|
![]() İlker'im yaz için çok umutluyum.İnşallah beraber çıkmak da nasip olur..
|
||
![]() |
![]() |
#17 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() İshak abicim kış gelmedi ki yazı bekleyelim baksana baharda av vermesi gereken uskumrular av vermeye başladı bence mart ayında çupra başlar
![]()
![]() |
![]() |
#18 | ||
Guest
|
![]() arkadaşlar ben açıkçası google daki görüntüden yola çıkarak tagonun tarif ettiği ..daha dogrusu fotografların ve videonun çekildiği NOKTAYI saptıyamadım...yani görüntödeki koy neresi ve bu çiftlikler tam nerede..
şimdi aslında ben derimki bu resmi BMP olarak konvert edip paintten üzerine ince noktalar ve hatlar ile bu fotografın tam olarak çekildiği nokta yapılabilir.. evet Tago iş seni bekliyor...merak bu ya.??? bakayım neresi imiş.. |
||
![]() |
![]() |
#19 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() ishak abi bizde devamlı zeytinlere balığn ya giderizhatta bizde resim gönderdik(taygunun sayesinde).bir de msn adresin yok mu abi
ne zaman karşılaşcaz. ![]()
Hüseyin Caner BALIKÇı 04/05/1989 Altındağ/İZMİR/TÜRKİYE Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur! O ŞİMDİ ASKER ş=222 |
|||||
![]() |
![]() |