|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() teşekkürler, kalıcı olacağımı umuyorum. teknede hafta sonu organizasyonu yapmışsınız ama kıyıda balık yokmu, şöyle balıklıovadan mordoğana doğru koyları yoklayıp gitsek birşey gelmezmi?
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() bu hafta değil ama sonrakinde kesin deneyeceğim , buda bi ihtiyaç ,olta atmadan duramıyorum. yola çıkarken sizlere de haber veririm ,arabam büyük
olmazsa bir team yapar beraber çıkarız. bu akşamlık bu kadar eve gitme zamanı geldi. haydi iyi akşamlar cümleten
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() Erhan kıyıdan avcılık her zaman ilk tercihim, kış ta olsa balık ta olmasa gene kıyıdan giderim, dinleniyorum, uyuyorum, denize düşüyorum daha ne isterim.
17-18 metrelik tekne olsun, çıkarım tabii ![]() |
||
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() erhan aramıza hoş geldin......
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Erhan bey hoşgeldiniz...
Balıklıova'nın müdavimlerinden sayılırım.. İğdelerin açmasını dört gözle bekliyorum...(AÇSIN ARTIKKKK ![]() Ama dayanamayacağım galiba.. İlk fırsatı bekliyorum.... ![]()
![]() |
![]() |
#7 | ||
Guest
|
![]() Mehmet, şu balıklıovadan oldum olası hazetmedim, ismi yanlış diye söyler dururum, az bilgi verirmisin, balıklıovanın neresinde balık var?
|
||
![]() |
![]() |
#8 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
denizli de de deniz yok ![]() aramıza hoş geldiniz... rastgelsin... |
|||
![]() |
![]() |
#9 | ||
Guest
|
![]() Erhan arkadaşım aramıza hoş geldin balıkların dan bu kadar cabuk bahsettiğine göre katılımcı olacağın kesin rastgelsin diyorum.
|
||
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Aramıza hoşgeldiniz, av bu mevsim için hiç fena değil. Kıyı için bence de erken. Hatta bu zamanda tekne avı bile çok verimli değil ne yazık ki...
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
ıldırda hafta içi ve hafta sonu | celocan | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 1 | 23-11-2008 17:37 |
Geçen hafta Balıklıova | Egeli | FOTOĞRAFLARIMIZ | 8 | 30-10-2007 21:46 |
Geçen hafta Balıklıova (27-28 temmuz) | Egeli | FOTOĞRAFLARIMIZ | 12 | 08-08-2007 11:06 |
hafta sonu temennisi | makalele | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 5 | 13-07-2007 21:39 |
Geçen Hafta Akbük'te... | cevat2 | FOTOĞRAFLARIMIZ | 15 | 04-03-2007 19:13 |