|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||
Guest
|
![]() Mehmet, şu balıklıovadan oldum olası hazetmedim, ismi yanlış diye söyler dururum, az bilgi verirmisin, balıklıovanın neresinde balık var?
|
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||
Guest
|
![]() Erhan arkadaşım aramıza hoş geldin balıkların dan bu kadar cabuk bahsettiğine göre katılımcı olacağın kesin rastgelsin diyorum.
|
||
![]() |
![]() |
#13 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Erhan hoşgeldin,SELAMLAR
![]() |
![]() |
#14 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Aramıza hoşgeldiniz, av bu mevsim için hiç fena değil. Kıyı için bence de erken. Hatta bu zamanda tekne avı bile çok verimli değil ne yazık ki...
![]() |
![]() |
#15 | ||
Guest
|
![]() Sevgili arkadaşım aramıza hoşgeldin.....Umarım kalıcı ve ketılımcı olursunuz....Av anılarını ve fotolarını her zaman bekliyoruz....
|
||
![]() |
![]() |
#16 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
denizli de de deniz yok ![]() aramıza hoş geldiniz... rastgelsin... |
|||
![]() |
![]() |
#17 | ||
Guest
|
![]() aramıza hoş geldin. kalıcı ve katılımcı olman dileklerimle. formun imza kısmını da doldurursan eğer, sana nasıl hitapetmemiz gerektiği konusunda bize yardıımcı olursun.
bu balıklar tekneyle tutulmuş balıklar. kiminle, hangi tekneyle çıkıyorsun ve nerelerde avlandın. iksara mı, adaların orasımı yoksa nemrut mu. bu dönemde fena sayılmazlar. afiyet olsun. |
||
![]() |
![]() |
#18 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() cümleten hoşbulduk. bu balıklar nemrut körfezinden arkadaşımın teknesiyle akşam saat 20:30-24:30 arası yakaladıklarımız. gruptan birinin midesi bozulunca sabahı görmeden geri gelmek zorunda kaldık. yoksa çok daha iyilerini bulacağımızdan emindim.
![]() |
![]() |
#19 | ||
Guest
|
![]() çok verimli bir bölgedir. gemi trafiğine dikkat etmek lazım. sahil güvenlik tarafından da sık kontrol edilen bir yerdir. teknede olması gerekenler tam olsun.
|
||
![]() |
![]() |
#20 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() bizim çıktığımız noktada o tür kontroller olmuyor ve gemi trafiğinin biraz dışında kalıyoruz.geçen sene yine o bölgede arkadaşlarımın aldığı bazı balıkları yolluyorum. kasım aralık gibi lüfer yapmıştı.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
ıldırda hafta içi ve hafta sonu | celocan | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 1 | 23-11-2008 17:37 |
Geçen hafta Balıklıova | Egeli | FOTOĞRAFLARIMIZ | 8 | 30-10-2007 21:46 |
Geçen hafta Balıklıova (27-28 temmuz) | Egeli | FOTOĞRAFLARIMIZ | 12 | 08-08-2007 11:06 |
hafta sonu temennisi | makalele | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 5 | 13-07-2007 21:39 |
Geçen Hafta Akbük'te... | cevat2 | FOTOĞRAFLARIMIZ | 15 | 04-03-2007 19:13 |