|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() Evet arkadaşlar olay bizim bakış açımızdan çok farklı bize göre ve de banada göre vahim....tabii belki avrupalılara göre de...ama bunlar uzak dogulu..denizden ne çıksa yerim hesabı.....dünya insanına birde global pencreden bakarsak.
bir tarihte uzakdogu ülkelerinin birinde maymun u yerlerken görmüştüm. hatta afrikalı yerlilerde aynı şeyi yapıyorlar.şimdi hayata sadece bizim penceremizden bakarsak o zaman şunu deriz... ben ne yersem sen de aynısını ye... peki biz neden domuz+akrep+kertenkele+yılan+salyangoz yemiyoruz.?? ama birileri yiyiyor..daha neler /neler var bizim yiyemediğimiz ama dünya insanının yediği... bizler memeli hayvan familyasından kara canlılarınıdan yeriz .. ama demekki japonlar deniz canlısıda yiyor.. tabii öldürme olayına farklı bakarız da bir çok kuzey insanı da balina+fok+ vs yiyiyor. burada katliam olayını / yemek olayından ayırmamız lazım... bana göre kasaptan aldıgımız ette.. satıcı..''süt kuzu abi''.. derse.. o eti alıp yiyebiliyorsak... japonlarada kızmamak lazım.. zira malum düve ve kuzunun da görüntüsü/bakışları çok şirindir.. kısacası öldürme tarzı tartışılır ama beslenme olayını ben tartışmam... |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Bela anmak iyi değildir ama Rabbim kısa zamanda bunların belasını versin bu ne biçim bişeydir ya aynısı Türkiyede olsa dünya yerinden oynardı...
![]() |
![]() |
#4 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Buna hayır diyebilecek bir babayiğit aranıyor... | xnode | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 31 | 06-04-2010 07:12 |
Denizlerde ki Gemileri Canlı Canlı İzleyin (Haritadan) | Taygun KOCABIYIK | Meteoroloji,Navigasyon , Harita ve Denizcilik | 12 | 22-02-2010 19:40 |
Buna da şükür. | çeşme35 | DENİZ AVI KARADAN | 2 | 12-05-2008 11:18 |
Yorumsuz Bir Video İzleyin | cevat2 | Videolar | 7 | 20-02-2007 18:01 |
Buna da şükür..... | Uzm.Dr.Rastgele | ANILAR | 11 | 02-10-2006 17:48 |