|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() bu arada spot ile ilgili bir arkadaşımızın yazısı vardı o yüzden yerini öğrenmek istedim yolumuz düşerse hem tanışırız hemde malzeme alırız.
|
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||
Guest
|
![]() Erdekli arkadaşım hoş geldin profosyonel balıkcı olduğunu yazmışsın ne güzel deneyimleri ve önerilerini üyelerimiz tarafından merakla okunacağını belirtmek isterim avlarınıda resimler ile süslersen süper olur selamlar rastgelsin.
|
||
![]() |
![]() |
#13 | ||
Guest
|
![]() Yücel kardeşim aramıza hoşgeldin.Umarım kalıcı ve katılımcı olacaksın.Av anı ve fotolarını bekliyoruz...
|
||
![]() |
![]() |
#14 | ||
Guest
|
![]() Yücel merhaba hoşgeldin
|
||
![]() |
![]() |
#15 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() hoşgeldiniz..............
![]() |
![]() |
#16 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() arkadaşlar inanın çok sevindim iki gündür balıktaydım galata köprüsünde iri istavrit tuttuk arkadaşlarla yakında arşivden resimlerimi sizlerle paylaşacağım nasip olursa selamlar saygılar hadi bakalım ..........RASTGELE.........
BALIKESİR ERDEK TURAN/KÖYÜ 14:08:1977 (MAİL)yucel_kinali@hotmail.com |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Merhaba Kamil Baba Bende Turan KÖyundenim Bende
Seninle Tanismak Istiyorum Spot BalikciliĞini Sormussun Ben Cumartesİ Gunu Konnusmustum Senin Hakkinda Onlarda Adresini Maİl Olarak Gececekler Enkisa Zamanda Yeniden Gorusmek Uzere Kemdine Iyi Bak Kamil Baba Saygilar
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Selam Benide Araniza Kabul Etiginiz Icin Asil Siz Sagol Lun Ben Kendimce Biseyler Yapmak Isterim Ama
Herzaman Bi Destege İhtİyac Yardir Ve Bende Bİldİklerİmİ Ve Bİlmedİklerİmİ Paylasmaktan Mutlu Olacagim
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Yücel aramıza hoşgeldin...paylaşımlarını bekliyoruz..mümkünse fotolu olsun...rastgelsin...
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Aramıza hoşgeldiniz...
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|