|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() vallahi ben resimlerden bişey anlayamadım... orfoz, lagos, papağan olduğunu nasıl anladınız... orfoz ya da lagos ise oltayla da olsa sirkülerdeki boy limitine uymuyor sanırım...
rastgelsin... |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Nevzat senin adına şanssızlık diyebiliriz. Allah beterinden saklasın bir daha böyle şeylerle karşılaştırmasın. Balıklar nefis, özellikle pırıl pırıl parlayanlar. En üst sıradaki merhumların etleri saman gibidir, alt sıralar daha iyi.
Arkadaşlar renk ve görüntü olarak üst sıradaki balıklar sizi aldatıyor sanırım, ailemizin balıkçısı Kürşat kardeşim ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Nevzatcım tekrar geçmiş olsun kardeşim...hırsızamı üzüleyim yoksa kaçırdığın balıkavınamı bilemedim...inşallah birdahakine sana daha irileri nasip olur...
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() evet, balıklar papağana benziyor yani domuz balığına geçen hafta bodrumda banada geldi yinede resimlerden kesin teşhis zor.gridanın o civarda çıkacağını zannetmiyorum.
![]() |
![]() |
#5 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
rastgelsin... |
|||
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() sağol doğan,biryerde okumuştum domuz balığına(çütre), papağan da dendiğini demek yanlış bilgi.
![]() |