![]() |
#16 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() mesajını yeni gördüm muvaffak abi.. sana basınca gerek kalmayacağını söyleyebilirdim.. nedenide akan suyun hortum içersinde oluşturduğu vakum, aynı karbüratörlerdeki venturi sistemi gibi.. emme zamanında piston üzerinde oluşan vakumun benzin haznesindeki benzini alıp havayla karıştırması gibi düşün.. ama yinede sen çözüm yaratmakta fazla zorlanmış gibi gözükmüyosun.. eğer bilinçli bi avcı olduğunu bilmesem civardaki kefalleri bitirmek için sinsi planlar yaptığını düşünürdüm
![]() ![]()
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
yine kartal yine karışık :) | kartallı | FOTOĞRAFLARIMIZ | 4 | 31-10-2007 11:18 |
yine fikir geldi | mufi | Suni yemler,Suni Yem Tarifleri, Koku Yayıcılar | 23 | 19-08-2007 20:30 |
Yine kırklareli barajı,yine kaşık,yine tatlı su kefali... | ykmk | FOTOĞRAFLARIMIZ | 8 | 29-06-2007 23:32 |
Bana ilginç geldi.... | Uzm.Dr.Rastgele | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 11 | 02-05-2007 12:52 |
yine viyana yine tuna nehri sazan | wien_yakisikli | FOTOĞRAFLARIMIZ | 14 | 26-04-2007 15:26 |