![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Herkese Selamlar
Sanirim hepimiz hemen hemen haftada bir gün av malzemecisilerine gideriz...Hic birsey almayacak olsak muhabbet edip 1 cay icmeye gider ama cikarkende mutlaka birkac sey aliriz. Merak ettigim acaba biz oltacilar kursun haricinde en cok ne aliyoruz ve en cok veya cabuk yipranan malzememiz nedir? Bu konuyu okuyanlar lütfen en az bir cümle yazarsa sevinirim.
Dalgalardir evimiz Yosun kokar tenimiz Enginlere bin selam BIZ DENIZCIYIZ Cumhur 1980 Berlin Bu mesaj en son " 10-05-2007 " tarihinde saat 01:53 itibariyle freediver tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() yıpranmasından dolayı değil de, gitmişken şunu da alayım düşüncesiyle, malzemecileri zengin ediyorum
|
||
![]() |
![]() |
#3 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() aynen katılıyorum; yıpranma yok ama; oraya çay içmeye gidince bile "dur; şu numaralı iigneden bi kutu daha alayım" diyoz herhalde
![]() Sevgi ve Işıkla kalın
Metin (Alparsbeğ) Eşrefpaşa - İzmir, 1970 A Rh(+) ![]() ![]() Güzel Türkçe'mizi lütfen düzgün kullanmaya çalışalım. Ben mükemmel değilim, ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Sizlerin de desteğini bekliyorum. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen Kan Bağışı Kampanyamıza Destek Olun. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Oltacı
|
![]() okul zamanında ağ tamiri ve örnek trol ağı için kasnak (sürekli kayboluodu çünkü)ve yorgan iğnesi gibi iğneler
![]()
![]() |
![]() |
#5 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
rastgelsin... |
|||
![]() |
![]() |
#6 | ||||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
Herkes av yöntemine göre malzeme alır diye düşünüyorum.. Ben at-çek yaptığımdan en çok sahte balık ve üçlü iğne alıyorum sanırım.. Birde misinalarım çabuk yıpranıyor.. selamlar... Rastgele..
![]() |
![]() |
#7 | ||
Guest
|
![]() benim en çok aldığım malzeme tartışmasız kurşun ve iğne.malum avlanma sahamız tatlı su olunca her bölgenin kendine özgü balık çeşidi ve buna paralel olarak değişik tipte ve büyüklükte iğne gereksinimi oluyor.birde tabiki tatlısu diplerinin çeşitli engellerle dolu olmasından kaynaklanan kopmalar ve takım zaiyatları bol mıktarda iğne tüketimini zorunlu kılıyor.
|
||
![]() |
![]() |
#8 | ||
Guest
|
![]() unutmuşum ya bi de ayçiçeği küspesi sazan için
![]() rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#9 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
#10 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Ben en çok misina ve iğne alıyorum. Misinayı fazla almamın sebebi yıpranan misinaları hemen değiştiriyorum aldığım misinalarda ucuz olduğu için acımıyorum
![]()
![]() |