Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > Amatör Balık Avı Genel Bilgiler > Yem Tipleri, Kullanma Şekilleri ve Yemleme > Mazmoz (Yemleme)




 
 
Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 16-10-2007, 08:50   #7
levrek
Kurucu Üye
 
levrek kullanıcısının avatarı
 
Üyelik Tarihi: 29.10.05
Şehir: izmir-ksk.
Yaş: 58
Mesaj Sayısı: 1.878
Varsayılan

Selam arkadaşlar,yazmayalı uzunca bir zaman olmuştu,havalarında soğumaya başlamısı ile derin sulara yine yolçuluklar gözükmeye başladı demektir.Malum konu başlığımız yemleme üzerine olduğundan yapımını yeni bitirdiğim ancak henüz deneyemediğim iki adet yemlik örneğini sunuyorum.Bunları gerek kolçak ile kurşun arasına gerekse kolçak ile beden fırdöndüsü arasına koymanız mümkündür.Boyutların belirginleşmesi için yanlarına 75 gr.birer kurşun koydum,sevgilerimle

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
__________________


Erol ERDOĞAN 1966

Hepimiz birer gölgeyiz aslında…
Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz…
Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır)
levrek Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
 

Sosyal Paylaşım


Gönderme Kuralları
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
SimgelerAçık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Olta Ve Olta Takımları Hakkında MAVİ FENER Olta Nedir? 9 21-06-2012 14:57
yemleme? atalay Yem Tipleri, Kullanma Şekilleri ve Yemleme 2 26-11-2007 11:55
yemleme teknesi mufi Diğer Malzemeler 6 29-05-2007 06:57
Yemleme (mazmuz)nin faydaları. nevzat Yem Tipleri, Kullanma Şekilleri ve Yemleme 4 27-04-2007 09:57
Tatlısularda yemleme hhlevent Yem Tipleri, Kullanma Şekilleri ve Yemleme 4 28-12-2006 09:56


Saat 02:26.