|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Miço ![]()
|
![]() yaa ısraıl sazanları tukense keşke daha ne ısterız suyu temızlıyor dıye atılıyor ama ne var ne yok temızlıyor havyarları yiyor buda dıyer balıkların neslının tukenmesıne neden oluyor yuvacıkta 1 kere ufak sazan alan gordum yanımzda bulunan abı yerlısydı vee balıkları gerı attırdı yanı yuvacğın yerlısı barajına sahıp cıkıyor caylamalara bişey demıyorum zaten değişiyor 200 gr 500 gr o aralıklarda bende tutuyorum
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() Salmon Trutta denilen AVRUPA ALABALIĞI kendi başına üreme kabiliyetini kaybetmiş bir tür.Ama nedense doğal alabalıklarımızın olduğu sulara bırakılıyor.Suni bir tür olduğu için pek çok hastalığa karşı dirençli ama o hastalıkların da taşıyıcısı aynı zamanda.Dolayısıyla bu hastalıklara karşı koruması olmayan doğal türlere hastalık bulaştırarak onları yok ediyor.
Üreme kabiliyeti bile olmayan bir balık niye aşılanırsa... Bundan 5-6 yıl önce Soma Sevişler Barajındaki alabalık kafesleri fırtınadan yırtılmıştı.2 yıl boyunca şamandıralı oltaya alabalık da yakalandı.Bu gün se tık yok.Yok çünkü insan yardımıyla yapay döllenme olmadan bu balık üreyemiyor Bu mesaj en son " 25-09-2005 " tarihinde saat 15:48 itibariyle Taygun KOCABIYIK tarafından düzenlenmiştir.... |
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Tavalik Baliklar | balic | FOTOĞRAFLARIMIZ | 13 | 17-06-2007 23:08 |
Akdenİzde YaŞayan Baliklar | Rauf | FOTOĞRAFLARIMIZ | 17 | 05-04-2007 12:57 |
Tehlikeli Baliklar | aserkansatı | Deniz Balıkları | 11 | 19-02-2007 09:56 |
Antİfİrİzlİ Baliklar | erhan | Dökümanlar ve Makaleler | 2 | 18-10-2006 08:58 |
Dişi Aci Baliklar | rüzgar2 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 15 | 28-12-2005 06:59 |