Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > Amatör Balık Avı Genel Bilgiler > Takım Çeşitleri

Takım Çeşitleri Balık avında kullanılan takım çeşitleri...




Yanıtla
 
Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 20-11-2007, 23:12   #1
Aziz Gerzeli
Guest
 
Mesaj Sayısı: n/a
Varsayılan

merhaba gençler;daha önceleri sardalya kokuşturması,temizlenmemiş işkembe çürütmesi,barbunya(fasülye)konservesi gibi malzemelerden faydalanıyordum.son zamanlarda İzmir karaburun daki dostlarım vasıtasıyla kopanisti denilen yöresel iğrenç kokan bir cins peynirden faydalanıyorum.çok başarılı oluyor fakat avlağa da 20 dk kadar mazmoz olarakta aynı peyniri kullanıyorum.bana soracağınızı biliyorum "nasıl temin edebiliriz?"diye satmıyorlar ancak dostlar vasıtası ile temin ediliyor.çok isterseniz 1 çay kaşığı verebilirim.çok az bulabilirsiniz bir çay kaşığını fakat 1 yıl yeter merak etmeyin.kullanırken açık havada olmak şart.eldivensiz kullanılmaz.evinizde denemek için açmak evden kovulma hatta mahalleden kovulma sebebiniz olabilir.hepinize rastgelsin
  Alıntı Yaparak Cevapla
Sponsored Links
Eski 25-11-2007, 16:42   #2
legend1907
Çımacı
 
legend1907 kullanıcısının avatarı
 
Üyelik Tarihi: 18.10.07
Yaş: 51
Mesaj Sayısı: 53
Varsayılan

Alıntı:
Aziz Gerzeli tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
merhaba gençler;daha önceleri sardalya kokuşturması,temizlenmemiş işkembe çürütmesi,barbunya(fasülye)konservesi gibi malzemelerden faydalanıyordum.son zamanlarda İzmir karaburun daki dostlarım vasıtasıyla kopanisti denilen yöresel iğrenç kokan bir cins peynirden faydalanıyorum.çok başarılı oluyor fakat avlağa da 20 dk kadar mazmoz olarakta aynı peyniri kullanıyorum.bana soracağınızı biliyorum "nasıl temin edebiliriz?"diye satmıyorlar ancak dostlar vasıtası ile temin ediliyor.çok isterseniz 1 çay kaşığı verebilirim.çok az bulabilirsiniz bir çay kaşığını fakat 1 yıl yeter merak etmeyin.kullanırken açık havada olmak şart.eldivensiz kullanılmaz.evinizde denemek için açmak evden kovulma hatta mahalleden kovulma sebebiniz olabilir.hepinize rastgelsin


tavsiylerini dinleyecegim aziz abi haftaya kismetse yolcuyuz havalar müsade ederse

bu tavsiyelerinde barbunya veya fasulyeyi burda temin edebilirim peki bunlari sadece kanca nin ucuna mi takicaz teker teker yoksa igneyi komplemi konservenin icine daldiricaz biraz daha acarsan memnun olucam
birde unutmadan peynir icin mahalleden kovulma sebebi demen gercekden cok hos
__________________
ilker
1973
Almanya Duisburg


HEP DESTEK TAM DESTEK
legend1907 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 28-11-2007, 23:54   #3
Aziz Gerzeli
Guest
 
Mesaj Sayısı: n/a
Varsayılan selam

Alıntı:
legend1907 tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
tavsiylerini dinleyecegim aziz abi haftaya kismetse yolcuyuz havalar müsade ederse

bu tavsiyelerinde barbunya veya fasulyeyi burda temin edebilirim peki bunlari sadece kanca nin ucuna mi takicaz teker teker yoksa igneyi komplemi konservenin icine daldiricaz biraz daha acarsan memnun olucam
birde unutmadan peynir icin mahalleden kovulma sebebi demen gercekden cok hos
fasulye değil barbunya fasülye,yem olarak değil mazmoz olarak kullanıcaksın.koserve kutusununa arkasına 2 veya 3 delik aç misinayla avanacağın yere (derinliğe)indir 15-20 dk bekle sonra yemli oltanı salla iğneye barbunya takma kullandığın yemi tak haydi rastgelsin
  Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-12-2007, 11:11   #4
muratsadioglu
Çımacı
 
muratsadioglu kullanıcısının avatarı
 
Üyelik Tarihi: 13.10.07
Mesaj Sayısı: 68
Varsayılan

Sağol legend1907..Hayranlıkla izledim hepsini..
Uzmanlarımız,üstadlarımız kullanım alanlarını ve yararlarını anlattılar.
Ben de şunu merak ettim:Bunlardan 80-90 tanesini bir tezgahta görsek,tezgah başındakine,''Usta bunlar nasıl pişiyor?'' demez miyiz.Ben kesin derim.
Bunlara atlamayacak balığa da balık demem..
Buyrun:



[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
__________________
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]Balık verme,ona balık tutmayı öğret... Çin Atasözü
muratsadioglu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-12-2007, 23:19   #5
gerence
Kaptan
 
gerence kullanıcısının avatarı
 
Üyelik Tarihi: 19.01.07
Mesaj Sayısı: 343
Varsayılan O Kadar Da Değil Yani :)

Aziz kardeşim ;
Kopanisti peyniri ile kavun; en harika rakı mezelerindendir... fransızların Rokfor ya da kamamber peynirinine fark atar
Çeşme Ilıca da Akbaykaldan bol miktarda temin edebilirsin... Ya da sakız a giden birine sipariş edebilirsen daha mükemmeline sahip olursun...
Bilgilerine...
__________________
Yusuf R.D. - 1949
ŞANSINIZ BOL, BALIKLARINIZ BÜYÜK, YOLUNUZ AÇIK OLSUN...
gerence Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Sosyal Paylaşım


Gönderme Kuralları
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
SimgelerAçık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
viyanada av devam ediyor bakin bakalim adlari ne wien_yakisikli FOTOĞRAFLARIMIZ 11 01-05-2007 02:58


Saat 03:36.