|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||
Miço ![]()
|
![]() güzel dileklerinize teşekkür ediyorum ben bundan sonra iflah olmam gerçekten çok zevkliymiş
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() koray, çok güzel mırmır balıkları yakalamışsın..tebrik ederim. ben daha hiç mırmır yakalayamadım..avı çok zevkli oluyormuş.. inşallah birgün nasiblenirim..
rastgelsin...
![]() |
![]() |
#13 | |||
Miço ![]()
|
![]() teşekkür ederim abicim buralara yolun düşerse beraber yaparız avcılığını gerçekten çok zevkli kafa vuruşlarını hissetmek süper ama senin ordaki çeşit yok bizim buralarda her zaman bekleriz biz burdayız saygılar
![]() |
![]() |
#14 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() koray maşallah pacoz mırmırı bulmuşsun tebrikler, güzel av olmuş. rastgele.
Cumhur Gezen Profosyonel balıkcı İstanbulu (konum Alanya)1965 B rh+yaş 43 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] SİTE ÜYESİ ARKADAŞLAR = KONULARA LÜTFEN YORUM YAZINKİ, DOĞRU YANLIŞ, İYİ KÖTÜ, EKSİK VARSA HEP BERABER ÖĞRENELİM. Ç SULARIMIZ VE DENİZLERİMİZE PLASTİK MADDELERİ ATMAYALIM= her balığa gittiğinizde 2 ad plastiği toplayın - 2 gün fazla balığa gideceksiniz.TEŞEKKÜRLER |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() arkadaşım eline sağlık çokgüzel bereketli bir av olmuş ben ant boğazkentte 7 ay kalıyorum böyle av görmedim av bölgesi verirsen sevinirim hoşçakal
![]() |
![]() |
#16 | ||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#17 | |||
Miço ![]()
|
![]() teşekkürler abicim sera otelin yanından başla ta kundudaki otellerin oraya kadar arada her yerde deniyebilirsin yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
![]() |
![]() |
#18 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tebrik ederim çok güzeller,yarın akşam bizde oparosyona çıkacagız bakalım ne olacak
![]()
M. Remzi USLU 1969 A rh+ Denizlerimizi temiz tutalım! [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 05326128048 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||
Guest
|
![]() Koraycım tebrikler geyet güzel gitmiş gece avı herhalde balon gece oltaya gelmiyor vukaat olmadığına göre afiyet olsun selamlar.
|
||
![]() |
![]() |
#20 | ||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
akşam için hayırlı başarılar
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Antalya - Sarısu | 7meric | TATLI SU AVI | 16 | 05-08-2010 19:18 |
Antalya | 7meric | Tanışma | 30 | 03-12-2008 00:25 |
Antalya haydi buluşmaya...23 Aralık 2007 Pazar | Onur GÜNER | Organizasyonlar | 1 | 28-11-2008 12:39 |
Antalya Mırmır Avı 31-10-2007 | covanny | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 16 | 07-11-2007 23:59 |
16/09/2007 Antalya Melanur Avı | covanny | DENİZ AVI KARADAN | 17 | 16-10-2007 18:55 |