|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Buna sevindim bende bu site için elimden geleni yapıyorum ama unutma kavgada insanın fıkratında var tartışmalarda yerine göre güzel tartışma olmayan yerde sinsilik yatar içten pazarlık yatar bu tartışmalar sitedeki insanların ne kadar şeffaf olduklarının bir göstergesi
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() Hepinizi birden bana düşman edicem şimdi ama edicem kusura bakmayın...
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() yok yaw ne demek serkan. Biz sana düşman olmayız.
Zaten Sami kardeşim ve Can kardeşimle bir miktar tartışsak da bilirsin ki ben kendi adıma söyleyeyim her ikisini ve seni çok severim ve sayarım. Buradaki konuşmalarımız sadece geyik. Bugün ben gene kendi adıma söylüyorum fevri çıkışlarımla sami kardeşimi biraz üzmüş de olabilirim amaaa eminim ki o beni anlayacak ve bu yazıçşmalarda kendi hassasiyeti dışında kendisini hedef gösteren biri olmadığını ileride anlayacaktır..... Herneyse... Hepinizi seviyorum. Yeni yılın mutluluk ve sevgi getirmesini diliyorum... Saygılar....
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Seko adamım neden kızıyorsun yahu hep balıkmı konuşacağız yapma ne olur ruhumuzun bunada ihtiyacı var sana hiç kızmıyorum elbet o nada sıra gelecek adamım
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Alıntı:
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() baktım sorun yok
![]() |
![]() |
#10 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Bence sanalda dostluk olur ve bu dahada ileri giderek gerçek yaşamımızda dostluğa dönüşür.
Haldun abi ile tanışmamız sanırım 8 ayı buluyor. Gerçek hayattada 4 ay falan önce tanıştık. Gerçekten öz abim gibi sevdim onu inanıyorum oda beni öz kardeşi gibi sevdi. Sitemizde Nirvana nickli süleyman abiylede tanıştık oda çok iyi bir insan. Eminimki sizlerlede tanışsak sizlerlede abi kardeş gibi olurum. Ayrıca başka bir forumun izmir toplantısına gitmiştim ordada baya arkadaş edinmiştim bence sanalda dostluk arkadaşlık olur.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
masaüstüne sanal akvaryum | walras | Akvaryum | 1 | 12-10-2008 19:56 |
Sizce olta ? | ba-tu_han | Olta Nedir? | 2 | 02-09-2008 20:47 |
arkadaşlık haftası | Güven ÖZYELDAN | Dökümanlar ve Makaleler | 6 | 05-01-2007 20:08 |
Kayık aldım Sizce nasıl ? | ilhan | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 16 | 02-11-2005 11:34 |