|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Sami gene başlama yaw...
Bu sanal arkadaşlık olayı bana ters... Seninle en kısa zamanda tanışmak isterim... Çünkü senin gibi bana bile tahammül edebilen bir kardeşimi görmeden ölürsem gözlerim açık gider... İnan ki bu sözler samimi... Bugün sen ters değilsin de belki bende bir açılım olmuş olabilir... ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgiler...
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Buna sevindim bende bu site için elimden geleni yapıyorum ama unutma kavgada insanın fıkratında var tartışmalarda yerine göre güzel tartışma olmayan yerde sinsilik yatar içten pazarlık yatar bu tartışmalar sitedeki insanların ne kadar şeffaf olduklarının bir göstergesi
![]() |
![]() |
#15 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Hayırdır...
Şimdi de futbola mı başladın Sami. Top mop bize ters abiii atacan oltayı suya açacan biranı veeeeeeeeeeeeee unutacaksın sami adında sana rest çeken sanal arkadaşın dedikleriniiiii sevgiler...
![]() |
![]() |
#16 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||
Guest
|
![]() Hepinizi birden bana düşman edicem şimdi ama edicem kusura bakmayın...
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#19 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#20 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Seko adamım neden kızıyorsun yahu hep balıkmı konuşacağız yapma ne olur ruhumuzun bunada ihtiyacı var sana hiç kızmıyorum elbet o nada sıra gelecek adamım
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
masaüstüne sanal akvaryum | walras | Akvaryum | 1 | 12-10-2008 19:56 |
Sizce olta ? | ba-tu_han | Olta Nedir? | 2 | 02-09-2008 20:47 |
arkadaşlık haftası | Güven ÖZYELDAN | Dökümanlar ve Makaleler | 6 | 05-01-2007 21:08 |
Kayık aldım Sizce nasıl ? | ilhan | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 16 | 02-11-2005 12:34 |