|
TATLI SU AVI Tatlı sularda olta ile yapılan avlar hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() öncelikle teşekkürler ilgilendiğiniz için.abi mısır demişssin bildigimiz mısır mı yada değişik bişeymi.bildigimiz mısırı nasıl kullanacam oltaya yardım edersen sevinirim.
|
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Murat bey , forumda tatlısu balık avcılığı ile ilgili bilgiler mevcut bir gözden geçiriniz.Büyük iğne demişsiniz kaç numaradır? tipi nedir ? Kaçlık misina kullanıyorsunuz ? Kamışla mı el oltası ile mi avlanıyorsunuz ? Mısır kışın çalışmaz.
Tatlısu kefali varsa sazan için kullandığınız takımlara gelmez ona keza yayın varsa yine o takımlar ile tutamazsınız yani hepsinin donanımı değişiktir siz elinizdekileri yazın yardımcı oluruz.
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Cevat kardeşime aynen katılıyorum. Öncelikle takımları görmek gerek. Yem konusuna gelincede Yemler bölümüne bakarsan, hertürlü balık için bilgi mevcut, sen iyisimi biraz sitede tur at, aradığın herbirşey mevcuttur. Sağlıcakla kal.
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() Murat arkadaşım atatürk barajında vazife gören bir mühendiz arkadaşımın bana anlattığı bir olayı sana aynen geciyorum bir gün calışanlardan biri elinde cuvalla gecerken arkadaşım ne var o cuvalda diye sormuş işci utana sıkıla balık demiş bakmış 7tana szan balığı nerden yakaladın nasıl yakaladın sorularından sonra işci -amirim söylicem ama bana gülme ve kimseyede söyleme.demiş arkadaşım-söz söylemem ama benide götürecen .demiş işci-siyah sele zeytini ile tuttum deyince bizim arkadaş makaraları koyvermiş.işcinin dediği gibi bir kacgün sonra gitmişler hakikaten evvela 10-15 tane zetini cekirdeğini cıkardıktan sonra suya atmışlar sonrada tek iğneli takımlarına cekirdeğini cıkardıkları seytini takıp suya atıp beklemişler o gün 6 tane sazan ama her birisi 2-3 kilo geliyormuş bende size naklediyorum netice alırsanız veya denerseniz kendinizde kalsın ama burayada neticesini gecersiniz.selamlar.
|
||
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Vay benim rauf babam vay, bak senden daha neler öğrenecekmişiz. Mutlak deneyeceğim bu formulü abi saygılarımla.
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Guest
|
![]() Gürkan evvela alıştırman lazım anladığım kadarıyla hic kimsenin gitmediği veya gittiği ama göl veya akarsu ise otarafta avlanmadığı bölgeyi,tarafı secmen lazım gibime geliyo.
|
||
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Abim bilgine sonsuz teşekkürler.
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
İzmir Yeni Foça Gencerli Çakmaklı Mevkisi KERTERİZİ YARDIM LÜTFEN! | SpearFish | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 7 | 04-06-2011 22:32 |
Yardim! | Pacha85 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 20-02-2009 08:08 |
Lütfen Yardim Bekliyorum | BLACK SHARK | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 16-08-2007 12:08 |
yardim | gokseldbuga | Yem Tipleri, Kullanma Şekilleri ve Yemleme | 9 | 27-01-2007 19:42 |
İlk Yardim | Güven ÖZYELDAN | SAĞLIK | 1 | 08-09-2006 14:03 |