|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#21 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Güneş tutulması
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
M. Remzi USLU 1969 A rh+ Denizlerimizi temiz tutalım! [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 05326128048 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu mesaj en son " 18-12-2007 " tarihinde saat 09:08 itibariyle Rauf tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() İşte boynu bükük insanımız..
İSYANLI SÜKUT Gitmişti makama arz-ı hâl için, 'Bey' dedi, yutkundu, eğdi başını. Bir azar yedi ki oldu o biçim... 'Şey' dedi, yutkundu, eğdi başını. Kapıdan dört büklüm çıktı dışarı, Gözler çakmak çakmak, benzi sapsarı... Bir baktı konağa alttan yukarı, 'Vay' dedi, yutkundu, eğdi başını. Çekti ayakları kahveye vardı, Açtı tabakasın, sigara sardı. Daldı.. neden sonra garsonu gördü, 'Çay' dedi, yutkundu, eğdi başını. İçmedi, masada unuttu çayı; Kalktı ki garsona vere parayı, Uzattı çakmağı ve sigarayı, 'Say' dedi, yutkundu, eğdi başını. Döndü, gözlerinde bulgur bulgur yaş, Sandım can evime döktüler ateş. Sordum: 'memleketin neresi gardaş? ' 'Köy' dedi, yutkundu, eğdi başını. Yürüdü, kör-topal çıktı şehirden, Ağzına küfürler doldu zehirden; Salladı dilini... vazgeçti birden, 'Oy' dedi, yutkundu, eğdi başını. ABDURRAHİM KARAKOÇ
![]() |
![]() |
#23 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Duygularıma tercüman olan çok sevdiğim bir Nazım Hikmet Ran şiirini sizlerle paylaşmak istiyorum.
BENCE SEN DE ŞİMDİ HERKES GİBİSİN Gözlerim gözünde aşkı seçmiyor Onlardan kalbime sevda geçmiyor Ben yordum ruhumu biraz da sen yor Çünkü bence şimdi herkes gibisin Yolunu beklerken daha dün gece Kaçıyorum bugün senden gizlice Kalbime baktım da işte iyice Anladım ki sen de herkes gibisin Büsbütün unuttum seni eminim Maziye karıştı şimdi yeminim Kalbimde senin için yok bile kinim Bence sen de şimdi herkes gibisin 1918
![]() |
![]() |
#24 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Bayrağımız uzak denizlerde dalgalanıyor.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
![]() |
#25 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Nazım'dan,Evrensel Kardeşlik üzerine..
KOSMOSUN KARDEŞLİĞİ ADINA Kosmosda bizden başka düşünen var mı var bize benzer mi bilmiyorum belki bizden güzeldir bizona benzer mesela ama çayırdan nazik belki de akarsuyun şankına benzer belki çirkindir bizden karıncaya benzer mesala ama tıraktörden iri belki de kapı gıcırtısına benzer belki ne güzeldir bizden ne de çirkin belki tıpatıp bize benzer ve yıldızlardan birinde hangisinde bilmiyorum yıldızlardan birinde konuşacak elçimiz hangi dilde bilmiyorum yıldızlardan birinde konuşacak elçimiz onunla Tovariş diyecek söze bu sözle başlayacak biliyorum Tovariş diyecek ne üs kurmaya geldim yıldızına ne petrol ne yemiş imtiyazı istemeğe Kola-kola satacak da değilim selamlamaya geldim seni yeryüzü umutları adına, bedava ekmek ve bedava karanfil adına mutlu emeklerde mutlu dinlenmeler adına "Yarin yanağından gayrı her yerde her şeyde hep beraber" diyebilmek adına evlerin yurtların dünyaların ve kosmosun kardeşliği adına NAZIM HİKMET
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]Balık verme,ona balık tutmayı öğret... Çin Atasözü Bu mesaj en son " 21-01-2008 " tarihinde saat 11:20 itibariyle muratsadioglu tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Biraz düşünmek istermisiniz?? | Rauf | Tabiatı ve Canlıları Koruma | 7 | 07-10-2007 00:56 |
biraz da gülelim | mufi | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 15-09-2007 22:02 |
biraz da eğlenelim | gokseldbuga | Videolar | 17 | 18-04-2007 09:27 |
Biraz da psikoloji | Epidermoid_Karsinom | SAĞLIK | 9 | 07-01-2006 06:57 |
Kültür ve Sanat | rüzgar2 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 26-12-2005 03:21 |