|
Videolar Olta ve zıpkınla yapılan avların videoları... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() Bu pazar günü saat 7 de üc arkadaşımla alanyanın kargıcak beldesi acıklaranda bir bucuk saat kadar derin su avı yapmak nasip oldu zira diğer arkadaşlarımın takımları gereği o derinlikte avlanmaları teknik olarak zor olduğu icin derin su avını kısa kestik.2-3 saat rapala cektik selcuk kardeşimin cektiği rapalaya evvela kücük bir lagos atladı onu saldık ama ikincisinde 33 cm boyunda lagosu aldı remzi kardeşim 40-50 metrelerde ağırlık olarak hanoz ve kırma mercanlardan oluşan toplam3kilo kadar bir avı oldu güzel bir gündü saat 17 gibi limana döndük
|
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() abi bensiz balığa gittinizha ?. hasyırlı olsun çıkrığın gayet güzel çalışıyor. genede güzel av olmuş tebrikler.
Cumhur Gezen Profosyonel balıkcı İstanbulu (konum Alanya)1965 B rh+yaş 43 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] SİTE ÜYESİ ARKADAŞLAR = KONULARA LÜTFEN YORUM YAZINKİ, DOĞRU YANLIŞ, İYİ KÖTÜ, EKSİK VARSA HEP BERABER ÖĞRENELİM. Ç SULARIMIZ VE DENİZLERİMİZE PLASTİK MADDELERİ ATMAYALIM= her balığa gittiğinizde 2 ad plastiği toplayın - 2 gün fazla balığa gideceksiniz.TEŞEKKÜRLER |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Abi ellerine sağlık güzel olmuş,yukarda karaya vurmuş bir arkadaşın sızlanmaları beni üzdü yazık bidahaki sefere onuda götürelim walla içim çızladı adamın haline ya
![]() ![]() ![]()
M. Remzi USLU 1969 A rh+ Denizlerimizi temiz tutalım! [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 05326128048 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() |
||
![]() |
![]() |
#5 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() Tebrik ederim güzel av olmuş daha bereketli avlar dileriz tabiki
![]() |
![]() |
#6 | ||
Guest
|
![]() ne yapalım taygun cumhur ketezeden hoşlanmıyor (yemli avlanma) daha doğrusu onu kesmiyor onun işi sırtı,rapala biz teklif ediyoruz ama ısrar!!etmiyoruz sonra teknede uyuyor
![]() |
||
![]() |
![]() |
#7 | |||||
|
![]() Rauf abicim sizi öyle incecik kazaklarla dup durgun havada balık avlarken görünce imrenmedim desem yalan olur. Bizim memlekette bi terslik var herhalde rüzgar az esse bile donduruyor insanı. Bende bu gün 3-4 video yükliycem birde benim halimi gör lahana gibi kat kat
![]()
![]() |
![]() |
#8 | |||
VİP ![]()
|
![]() Kral kaptanım çok güzel bir av olmuş ellerine sağlık.Bende bu mercanlar niye değişik diyordum.Daha evelde böle patlak gözlü görmüştüm.Ama senin açıklamandan nedenini öğrendim.Ben hiç derin suda avlanmadığım için bilmiyordum.Avlandığım derinlik en fazla 35 metre civarı.
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||||
|
![]() Alıntı:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 | ||||
VİP ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Alanyada mercan avı | erkepli | FOTOĞRAFLARIMIZ | 13 | 27-02-2009 14:33 |
Alanyada palamut | dolphinyunus | Tanışma | 0 | 05-10-2008 16:15 |
Alanyada mırmır oparosyonu | erkepli | FOTOĞRAFLARIMIZ | 14 | 06-12-2007 14:34 |
Alanyada bl.günler- 4 | Rauf | FOTOĞRAFLARIMIZ | 33 | 29-05-2007 18:48 |
Alanyada bl.günler- 3 | Rauf | FOTOĞRAFLARIMIZ | 21 | 03-05-2007 16:41 |