|
Videolar Olta ve zıpkınla yapılan avların videoları... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() Oğuzhan arkadaşım imzan tamamdır teşekkürler.ben seni derin suya balık icin götürürüm o problem değil senin bu av icin takımın varmı?cünki avlanıcağımız derinlik 160 metreden başlıyor!ikincisi siz antalyada oturuyorsunuz ben alanyada balığa limandann 6.30-7.00 saatleri gibi ayrılıyorum o saatlerde burada olabilirmisin.derin su takımın varsa nasıl bir sistem bilmek isterim selamlar.
|
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() rauf ağbi,benim takım burada bir kere löngöze gitmiş,patlakgöz,birde dişli tabirettiğimiz mercanlardan yakalamıştım.çelik iğnelerim artık paslanmış,iyne işi kolay,herhalde löngözdeki mesinem oradada olur.60lık makina ile sarma yapılamazmı?zira 110-120metre sal,topla adamın kolu kopuyor.sabah çıkmaya gelince,bir akşam önce gelirim,alanya 2 saat.bir ucuz pansiyonda kalırım.sabahta sen bana uğrarsın (zaten balağa giderken sat5-6 gibi kalkıyorum)beraber gideriz.gelirken bana söyle takım için ne lazım ona göre tedarikli gelirim.zaten rapalalarım var.daha başka ne gerekiyorsa söyle.saygılar.
![]()
![]() |
![]() |
#3 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
#4 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() rauf ağbi mesajımı aldınmı? nasıl yapmamız konusunda bana bir fikir verebilecekmisin? sağol,eşekkürler.
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Alanyada mercan avı | erkepli | FOTOĞRAFLARIMIZ | 13 | 27-02-2009 14:33 |
Alanyada palamut | dolphinyunus | Tanışma | 0 | 05-10-2008 16:15 |
Alanyada mırmır oparosyonu | erkepli | FOTOĞRAFLARIMIZ | 14 | 06-12-2007 14:34 |
Alanyada bl.günler- 4 | Rauf | FOTOĞRAFLARIMIZ | 33 | 29-05-2007 18:48 |
Alanyada bl.günler- 3 | Rauf | FOTOĞRAFLARIMIZ | 21 | 03-05-2007 16:41 |