|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
İshak abinin sözüyle konuya nokta koymak istiyorum. (test edildi onaylandı bu söz geçen yıl) İğde ağaçları çiçek açmadan kıyıdan balık olmaz...
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||
VİP ![]()
|
![]() Tago sağ ol aydınlandım.
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
Guest
|
![]() Ben söyleyim daha evvel remziyle konuştuğum icin o balık tanıdık balık sizler icin ama florasan ampulünün azizliğine uğramış değişik görünmüş (Lidaki) olmalı yanılmıyorsam selamlar.
Bu mesaj en son " 24-01-2008 " tarihinde saat 21:10 itibariyle Rauf tarafından düzenlenmiştir.... |
||
![]() |
![]() |
#14 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Bence o balık ışığın azizliğine uğramış bir mırmır
![]() |
![]() |
#15 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Remzi bey tebrikler ki hem de ne tebrikler,haarika bir av olmuş .
![]() |
![]() |
#16 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Arkadaşlar balıkları sülünezle yakaladım 0.25 köstek 1251/6 numara balık şu an en güzel 17.00 dan saat 21.00 kadar güzel av yapıyor,minekop kayalık bölgede liman taşlıklarında daha çok tesadüf ediyor,ağız yapısı nedeniyle yerden yiyen bir balık o yüzden makinada misinanın boşlugunu fazla almıyorum fakat bazende tuttugunuz halde yemi alıp yattığı için sizi yanılta biliyor.
Arkadaşlar benim kendimce bazı tespitlerim var bunları bir araya getirdiğim zaman balığı yakalama şansım çok yüksek oluyor; 1.Doğru yer 2.Doğru zaman 3.Doğru yem 4.Doğru takım Bunları bir araya getirirsek woltranı oluştururuz ![]() Hepinize sağlıklı mutlu bol balıklı günler.
M. Remzi USLU 1969 A rh+ Denizlerimizi temiz tutalım! [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 05326128048 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||||
Miço ![]()
|
![]() maşallah gümüş gibi parlıyor .afiyet bal şeker olsun ...tebrikler
![]() |
![]() |
#18 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() remzi ağbicim yakısır eline koluna sağlık.Kıyıdan avcılığı silbaştan senden öğrenicez anlasılan detaylı bilgi için en kısa zamanda yanındayım
![]() ![]() Bu mesaj en son " 26-01-2008 " tarihinde saat 16:22 itibariyle camgöz tarafından düzenlenmiştir.... Neden: imza ayarlari |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Darısı basımıza.Gazı aldık demekki yarın balıktayım.
![]()
![]() |