|
![]() |
#1 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Muvaffak abim bilgilendirme için teşekkürler. Denizde en önemli mevzu emniyettir. Açmış olduğun bot konusunda emniyet iki kere daha önemlidir. RASTGELSİN.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() Ağbi güzel bir konuya değinmişsin sağ ol bir şey daha var bahsettiğin türdeki botlar icinde sahil güvenlik liman kaydı ve A.D.B si istiyor ilgilenenlerin dikkatine diyeyim.
![]() |
||
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() rauf abi fiberglas tekneler hakkında bi kaç sorum olacak ama müsait misin?
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() |
||
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() bizde arkadaşlarla tekne almaya niyetlendik. ama dediğin gibi evrak sıkıntısı oluyor. hatta bi tane bulduk. evraklı dediler bize. noterden satış yapılması gerekiyormuş. tolinotosu var dedi bana ama çok da hakim olmadığım için konuya ne gibi evraklar gerekiyor. bi de bildiğim kadarıyla 9.9 motorun üstünde olunca vergisi oluyor. motoru da 25 likmiş. sizin önerileriniz doğrultusunda hareket etmek istiyorum. bilmediğimiz bir konuda hata yapıp sonrasında pişman olmak istemiyoruz yani... bu arada boy 4.30 fiberglas tekne...
![]() |
![]() |
#6 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Yengeçler Hakkında | MAVİ FENER | Su Ürünleri | 0 | 14-06-2009 17:52 |
antalyaya şişme botum geldi bilgiye ihtiyac var | mustafaarkac07 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 1 | 11-07-2008 23:38 |
tavsiye bekliyorum şişme bot hakkında | massimo35 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 3 | 13-03-2008 11:34 |
Katılım hakkında | ADNAN | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 49 | 03-04-2007 19:24 |