|
Öneriler, Eleştriler, İstekler Forum hakkındaki öneri, istek ve eleştrilerinz... |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||
Guest
|
![]() arkadaşlar Erol kardeşimin yaptıgı bu detay mükemmel ..olay budur işte..
şu ana kadar ki hayatımda ve istanbulda o kadar yaşadıgım yıllarda eskilerden yenilere hiç bir şekilde bu tür detay bilgiler kalmamış :...yada ben görmedim..duymadım..yani kısacası kimsenin kimseye faydası olmamış.. kardeşlerim... bazı insanlar o kadar bencil olmuşki..sanki tuttukları balıkları ve yerini başkasına söylerse...o da gidip orayı kurutacak... ![]() ....neyseki ama eminimki aramızda böyle düşünen bir arkadaş çıkmaz..olsa zaten kendisi böyle güzel bir paylaşımcı ortamda bulunmaz.. şimdi gelelim olayımıza ![]() erol kardeşimin yaptıgı gibi.. mesela ben bu forum sayfamızda bir ifadeyi tıklayıp karşıma standart bir excell sayfasını yada bir tabloyu görebilirsem..oyayı bilgiler le doldurup yallah gönderirsem vede başka arkadaşlarımızda aynı sayfayı görebilirve kullanabilirse bu iş tamamdır..lakin sayfa düzeni konusunda basit doldurulması kolay bir tablo sayfası olabilir.. artık bu iş meraklısına kalıyor.. ![]() ![]() sevgiler muvaffak 1957 ********Bazen yanı başımızdaki fırsatları, sahip olduğumuz güzellikleri görmeyiz, illa biri mi anımsatmalı?.....*************** |
||
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Bilgi | gokseldbuga | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 7 | 14-12-2008 09:47 |
azıcık bilgi | mufi | Dökümanlar ve Makaleler | 0 | 14-01-2008 08:27 |
Bilgi | BLACK SHARK | Resmi Avcılık Duyuruları | 9 | 29-08-2007 18:56 |
bigi paylaşımı yapalım | mufi | Dökümanlar ve Makaleler | 5 | 11-09-2006 06:30 |