|
![]() |
#1 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() hakancığım ömer ismini kullanıyorum amasen nasıl istiyorsan öyle hitap edebilirsin bizler görmesekte hisseder gönülden olur dostluk arkadaşlık kardeşlik çünki yüce mevlam vermiş hisleri bizlere hiç tanımadığım halde ufuk kardeşimin yanına gittim gördüm yanılmadığımı anladım sende değerli bir arkadaşsın görmesemde inşallah birgün karşılaşır görüşürüz bana göstermiş olduğun ilgi ve alakadan dolayı sana ayrıca çok teşekkür ederim.gönülden kalıcı dostluklar dileğiyle saygılar sevgiler sağlıcakla kal.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() değerli arkadaşlar ufuk kardeşime sizlerin huzurunda tekrar teşekkür ederim ama biraz abartmış ben şahsen kendi halinde amatör balıkcıyım ufuk kardeşimin övgü dolu bu sözleri beni gerçekten onurlandırdı sağolsun tekrar ona tşekkür eder hepinize kalıcı dostluklar dilerim saygılar.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
İzmir Tirede Dostluk ve Kardeşlik | Necati ARAT | Tanışma | 34 | 23-11-2009 08:39 |
!!!...Zeytinlerde Bir Dostluk Doğdu...BÖLÜM 2...!!! | Taygun KOCABIYIK | DENİZ AVI KARADAN | 34 | 01-11-2009 11:20 |
Zeytinlerde Bir Dostluk Doğdu...BÖLÜM 1 | Caner BALIKÇI | DENİZ AVI KARADAN | 44 | 15-10-2009 17:57 |
Balık Bahane Dostluk şahane | baracuda_35x | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 15 | 11-08-2008 23:50 |
Avcilik=dostluk=eĞlence | ADNAN | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 11 | 25-11-2006 15:50 |