|
![]() |
#1 | ||||
Miço ![]()
|
![]() Valla ıldırı pek tavsiye etmem daha doğrusu çeşme tarafını pek tavsiye etmem bu aralar balık yok ıldırda yeni avlandım 2 parça karagöz aldım başka bişey yok.Ildırı geçince gerence var balık çiftliklerinin oralara gidebilirsin ama yinede bir bilen olmadan gitme derim ben o kadar gel git yaptım bi yer bulamadım bulduğum yerdede de balık tutamadım.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Gidecek olduğunuz yerde bolca balık çiftliği mevcut, Emrah kardeşimizin dediği gibi Gerence yada Karareis taraflarına gitme şansınızda olabilir. Genelde o bölgede geceden sabaha avda verim alma şansınız yüksek. Yem olarak mamun, boru kurdu, yengeç, sardalya ve madya kullanabilirsiniz. Takım olarak köstekli ve hırsız takımlar kullanabilirsiniz. Umarım keyifli bir av yaşarsınız. RASTGELSİN
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
17/01/2010 ıldır av raporum. | ibrahimsepetçi | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 15 | 24-01-2010 20:05 |
dostlarımla güzel bir ıldır anısı | Hasan BALIKÇI | DENİZ AVI KARADAN | 34 | 26-10-2009 08:00 |
ıldır balık avı | karagöz | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 8 | 08-09-2009 14:30 |
çeşme ,ıldır avı | mustafakasim | FOTOĞRAFLARIMIZ | 8 | 30-03-2007 18:57 |
urla,karaburun ve ıldır gezisi | cevat2 | DENİZ AVI KARADAN | 17 | 04-02-2007 10:17 |