|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Anıl'cım o zaman tarayıcı adres çubuğuna arkadaşımızın verdiği ip adresini gir, enterla
![]()
Hasan Özerinç - 1979 - İZMİR mail: hozerinc@hotmail.com [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Hasan abi o şekilde giriyor fakat videolar yüklenmiyor.
İnternetimi 2 ay önce sınırsız tarifeye geçirdim ağız tadıyla şu siteden bir türlü faydalanamadım gitti ![]()
![]() |
![]() |
#13 | ||||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
Hasan Özerinç - 1979 - İZMİR mail: hozerinc@hotmail.com [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Oluyor olmasına ama abi yavaş ve arada takılıyor oda sinir ediyor beni.
![]() |
![]() |
#15 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Taygun'cum malesef ne yaparsan yap, mutlak ve mutlak proxy üzerinden bağlanabileceğin için YouTube'a eskisi gibi bir hız hiçbir şekilde olamayacaktır. O nedenle umduğunla değil bulduğunla yetin bence
![]()
Hasan Özerinç - 1979 - İZMİR mail: hozerinc@hotmail.com [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu mesaj en son " 11-07-2008 " tarihinde saat 10:07 itibariyle hasanova tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Dostlar bugün vtunnel ktunnel gibi proxy sitelerinden problem yaşadım youtube'e girmek için, nedendir bilmiyorum sitelerin hiç biri açılmadı, bende biraz araştırma yaptım, sonuç olarak ekte vereceğim dosyayı buldum, küçük bir program ama işe yarıyor direkt açabiliyorsunuz youtube'ü. Sizde bir deneyin faydalı buldum ben. Sevgilerle.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#19 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Bir deneme yapalım; misal benim 10 Kasım 2007 tarihinde Dikili'de kopan fırtınayı videoya çektiğim görüntüleri ekliyeyim buraya, hem gözünüz fırtına görsün hemde deneyin
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Hasan Özerinç - 1979 - İZMİR mail: hozerinc@hotmail.com [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu mesaj en son " 16-07-2008 " tarihinde saat 10:43 itibariyle hasanova tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | ||||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
You tube dan video almak | Wetblue | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 13-05-2009 08:15 |
Almanya,da Nasıl???? | rüzgar2 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 23 | 25-10-2007 19:45 |
You Tube videoları ekleme.. | varior | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 5 | 15-01-2007 13:33 |
Nasıl Bilirsiniz? | rüzgar2 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 79 | 23-02-2006 20:05 |
Balık nasıl alınır nasıl saklanır? | Bir Dost | Balık Yemekleri | 0 | 02-12-2005 10:40 |