Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > BALIK AVI > TATLI SU AVI > Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri




 
 
Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 06-11-2008, 00:33   #12
delvel
Kaptan
 
delvel kullanıcısının avatarı
 
Üyelik Tarihi: 11.07.08
Şehir: antalya/merkez
Yaş: 42
Mesaj Sayısı: 1.057
Varsayılan

tatlı su balıklarının (alabalık hariç) geneli su altında olusan mil diye tabir edilen camurla beslendikleri için mil kokarlar. yakalanan sazan (ıspartada kefale rastlamadım) kefal yayın gibi balıkların içinin iyice temizlenmesi bol sirkeyle yıkanık tuzlanıp icerisine maydanoz sogan nane koyulup karın bolgesınden igne ve iplikle dikildikten sonre dolabımızda 2 gün bekletip fırına vereceksin.. lezzet mükemmel koku sıfır afiyet olsun kardesim
__________________
"

VeLi GÜRAL
1983 oRh+
ANTALYA
since 1903

Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK....
delvel Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
 

Sosyal Paylaşım


Gönderme Kuralları
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
SimgelerAçık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Sazan Balığı aserkansatı Tatlı Su Balıkları 51 16-09-2008 19:42
Olay bumudur Budur arkadaşlar - 5,5 Kg Sazan excalibur80 FOTOĞRAFLARIMIZ 11 12-08-2008 20:26
İyi dileklerinizi bekliyorum nevzat TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER 15 14-03-2008 17:17
Çin Usulü Sazan Balığı uzman Balık Yemekleri 8 13-09-2006 14:39


Saat 03:30.