![]() |
#12 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() tatlı su balıklarının (alabalık hariç) geneli su altında olusan mil diye tabir edilen camurla beslendikleri için mil kokarlar. yakalanan sazan (ıspartada kefale rastlamadım) kefal yayın gibi balıkların içinin iyice temizlenmesi bol sirkeyle yıkanık tuzlanıp icerisine maydanoz sogan nane koyulup karın bolgesınden igne ve iplikle dikildikten sonre dolabımızda 2 gün bekletip fırına vereceksin.. lezzet mükemmel koku sıfır
![]()
__________________
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Sazan Balığı | aserkansatı | Tatlı Su Balıkları | 51 | 16-09-2008 19:42 |
Olay bumudur Budur arkadaşlar - 5,5 Kg Sazan | excalibur80 | FOTOĞRAFLARIMIZ | 11 | 12-08-2008 20:26 |
İyi dileklerinizi bekliyorum | nevzat | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 15 | 14-03-2008 17:17 |
Çin Usulü Sazan Balığı | uzman | Balık Yemekleri | 8 | 13-09-2006 14:39 |